Menu Sluiten

Voordelen Bijzettafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over voordelen bijzettafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Voordelen Bijzettafels

Meubilair | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen bijzettafels

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation tuinmeubelen tuinaccessoires merken over ons advies nodig meta navigation showroom contact eindeseizoensverkoop ontdek onze toonzaalmodellen aan uitzonderlijke voorwaarden meta navigation showroom contact tuinmeubelen tuinaccessoires merken over ons advies nodig fast dit prachtige italiaanse merk produceert designmeubels uit hoogwaardig aluminium. Home merken fast fast hoogwaardig aluminium tuinmeubilair of u nu een klein terras hebt of een grote tuin dit prachtige italiaanse merk produceert designmeubels die in elke buitenruimte passen.de tuinmeubelenzijn ontworpen voor langdurig gebruik buiten en bestand tegen alle weersinvloeden. De design tuinmeubelen van fast laten u extra genieten van uw tuin en geven uw buitenruimte een stijlvol karakter. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt vangegotenaluminium. Voordelen van dit materiaal zijn licht van gewicht makkelijk in gebruik en onderhoud enroestvrij voordelen bijzettafels verdient geld voor jou Het icoon uit he.

ga naar de inhoud onze andere winkels universal mobiliers brussel www.universalmobilier.com intermob fleron www.intermob.be horecameubilair sinds jaar garantie producten service wij scoorden gemiddeld xexexexexe . mijn account nederlands english franais deutsch menu nederlands english franais deutsch producten zoeken mav za mail euro vintage amp industrieel tafels stoelen horeca banken terras barstoelen aperitiefzetels wooncollectie verlichting outlet realisaties montage contact wij bestaan al jaar van artikels uit eigen voorraad bezoek onze m showroom dagen p. W. Telefonisch bereikbaar gratis verzending binnen werkdagen vanaf . excl. Btw belgie nederland verzendkosten naar frankrijk is niet inbegrepen. Gratis verzending binnen werkdagen vanaf . excl. Btw belgie amp nederland verzendkosten naar frankrijk is niet inbegrepen. Menu producten zoeken reviews xexexexexe . vin.

Mededeling over Voordelen bijzettafels

let op geld lenen kost ook geld. times representatief voorbeeld van verkoop op afbetaling een artikel met een contantprijs van test voorschot kredietbedrag duur van het contract verkoop op afbetaling maanden maandelijkse afbetaling totaal te betalen bedrag debetrentevoet en vast jaarlijks kostenpercentage j.k.p De handelswijze m.b.t. voordelen bijzettafels shop direct alle categorien sluiten meubelen amp deco terug sluiten meubelen amp deco promoties in de kijker nieuw aanraders bekende helden bij unigro budgettoppers meubelen aan kleine prijzen prijzenpakkers koopjes alle productenbadkamer badkameraccessoires badkamermeubels badlinnen muurdecoratiedeco zetelhoezen gordijnen muurdecoratie sierkussens tapijten verlichting overige decoratie eetkamer complete eetkamers dressoirs gordijnen stoelen tafels tapijten vitrinekastenhall amp opbergmeubelen commodes amp schoenenkasten hal.