Menu Sluiten

Bedrijven Bureaus

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over bedrijven bureaus kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bedrijven Bureaus

Meubilair | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven bureaus

home over ons lonen referteprijzen offerteaanvraag contact adorka werfborden adorka ons adressenbureau is gespecialiseerd en beperkt zich tot de adressen en andere contactgegevens van bedrijven en zelfstandigen in de diverse bouw en metaalsectoren.onze databanken worden dagelijks geactualiseerd via telewerk door onze meestal thuiswerkende medewerkers en bevatten volgende gegevens postadres vennootschapsvorm of aanspreektitel naam voornaam straatnaam en nummer postnummer gemeente gevolgd door een eventueel bijkomend veld voor naam van de afgevaardigd bestuurder of zaakvoerder. Bij vrije beroepen is er een extensie voor de naam van de vennootschap of de naam van de geassocieerden bedrijven bureaus is gewoon uw perfecte keuze Telefoonnummer faxnummer emailadres aantal werknemers per schijf van volgens rszaangifte in een recent kwartaal omzet in vorig boekjaar van de vennootschappen balanscentr.

res voor consumentenvoor consumenten res voor handelaarsvoor handelaars fr nl nl fr mijn resrekening over ons wat is res missie amp visie geschiedenis resteam res swap blog zoek een handelaar resrekening openen marketplace faq contact resteam contactformulier home resrekening openen resrekening openen wil je een resrekening openen als consument stuur een email naar consumentres.be vermeld hierbij je naam en adresgegevens de rekening wordt meteen geopend en je kaart opgestuurd naar je adresgegevens. Kostprijs eerste jaar gratis nadien res per jaar wil je een resrekening openen als handelaar vul het onderstaande inschrijvingsformulier in en verstuur eeacuten van onze medewerkers neemt contact op om je inschrijving te finaliseren je resrekening wordt actief… …vanaf dan krijg je extra omzet en nieuwe klanten die met res betalen. Succes alle velden met een zijn verplicht Bekommernis over bedrijven bureaus Opgelet deze aanvraag wordt alleen aanvaard indien het formulier is ingevuld door een gemachtigd persoon zaakvoerder bestuurder voor een eacut.

Gegevens over Bedrijven bureaus

inloggen times emailadres wachtwoord inloggen wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten times emailadres wachtwoord opnieuw opvragen uw lijst is vol u kunt maximaal bedrijven aan uw lijst toevoegen. Sluit en zoek verder stuur uw lijst een email toegevoegd aan uw lijst u heeft zojuist een bedrijf aan uw lijst toegevoegd of verwijderd. U kunt op deze manier gemakkelijk meerdere bedrijven contacteren. Sluit dit venster om meerdere bedrijven toe te voegen of ga naar uw lijstje om een mail op te stellen. Sluit en zoek verder stuur uw lijst een email profiel nog niet geverifieerd. De eigenaar van dit bedrijf heeft het profiel nog niet geverifieerd. Bent u eigenaar van het bedrijf verifeer dan uw hier profiel. Sluit en zoek verder toggle navigation architectenbureaus.be architectenbureaus.be registreren login registreren login over ons architectenbureaus.be biedt haar bezoekers toegang tot nuttige informatie handige artikelen en een goede selectie arc.