Menu Sluiten

Bijzettafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over bijzettafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bijzettafels

Kantoren | Meubilair | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bijzettafels

zoeken secondary navigation over ons nieuws projectmarkt retail vacatures contact login nl en fr indoor tafels eettafel bartafel bijzettafel countertafel salontafel uittrektafel wandtafel tafelblad tafelpoot zitmeubel stoel counterstoel armstoel barstoel fauteuil poef sofa deco spiegel tapijt dienbladen opberg dressoir etagere hang etagere kast tvmeubel castlecare castle care outdoor tafels eettafel bijzettafel salontafel countertafel tafelblad tafelpoot zitmeubel armstoel fauteuil counterstoel loungeset poef ligzetel deco kamerverdeler tapijt castlecare castle care inspiratie catalogus dealers materialen indoor tafels bijzettafel filters zoek op naam type armstoel castle care castle care stoel dressoir eettafel eettafel kamerverdeler spiegel tafels tafels bartafel bijzettafel tapijt tapijt zitmeubel zitmeubel co.

categorie woonkamer woonkamer salontafels tvmeubels bijzettafels boekenkasten amp rekken wandrekken kamerschermen consoletafels barmeubels dressoirs zetels banken amp fauteuils hoekbanken club zetels slaapzetels bijzettafels gevraagd modulaire zetels chaises longues zitmeubelen stoelen barstoelen amp krukjes poefs en voetenbankjes bankjes eetkamer tafels eettafels barmeubels consoletafels bijzettafels acacia tafelbladen tafelpoten stoelen enz… Stoelen barstoelen amp krukjes bankjes eetkamer meubels dressoirs dressoirs en kasten kamerschermen slaapkamer en kantoor slaapkamermeubels bedden nachtkastjes kasten commodes kaptafels kamerschermen opberg en hutkoffers valets kantoor bureaus bureaustoelen boekenkasten kantoor opslag opslag ingang en opbergmeubels schoenenkast consoletafels kapstokken en kle.

Kundigheid over Bijzettafels

werkplaats main menu menu werkplaats meubelontwerp op maat atelier bijzettafel kubus click here for our new website www.nortstudio.be click here for our new web shop https nortstudioshop.com bijzettafel kubus tafeltjes met een fijn stalen onderstel gemaakt uit gepoederlakt staal. Op het werkblad zijn geometrische figuren geschilderd. De toplaag bestaat uit epoxy glosscoat bekijk ons aanbod van bijzettafels Deze hoogglanzende gietcoating geeft het werkblad een extra dimensie. De geometrische motieven lijken in het werkblad verzonken en geven de kleuren meer diepte. Afmeting tafel groot xcm afmeting tafel klein xcm terug bijzettafel bijzettafel bijzettafel bijzettafel bewaren bijzettafel bijzettafel het proces verf tafelblad we zoeken de uitdaging deze keer in de afwerking van het tafelblad. Eerst worden e.