Menu Sluiten

Geregistreerde Kassasystemen

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Sercu verzorgt kwalitatieve en kostenbewuste
totaaloplossingen voor uw kantoor.

Sercu is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met kantoor & IT te maken heeft. Ons gespecialiseerd team helpt u graag verder bij aanschaf van een laptop, computer, printer, telefoniesysteem of boekhoudsoftware. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk uw huidige situatie te kennen. Onze IT-specialisten geven u graag advies.

Waarom kiezen voor Sercu

Wij zorgen voor kwalitatieve en kostenbewuste totaaloplossingen voor uw kantoor. Onze uitgebreide service- en supportdiensten zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering optimaal werkt. Wij denken mee hoe we uw bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen.

Onze producten

Kantoor

Bezoek zeker ook onze Webshop

Meer info

tags: Totaaloplossingen Kantoor – Stempels – Dicteersystemen – Kantoortoebehoren – Bureauartikelen – 

Wenst u meer info over geregistreerde kassasystemen kijk dan vlug op https://www.sercu.be | Geregistreerde Kassasystemen

Software | Kassa | Kantooroplossing | Netwerk Oplossingen | Toegangscontrolesystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geregistreerde kassasystemen

boetes witte kassa zijn volledig rechtsgeldig de boetes die de fod financin oplegt aan horecazaken zonder witte kassa zijn volledig rechtsgeldig en kunnen blijvend opgelegd worden . Dat zegt de fod financin in een reactie op de oproep van de federatie horeca brussel om de reeds uitgeschreven boetes te laten schrappen omdat de raad van state in maart van dit jaar een rondzendbrief heeft vernietigd die de administratie toelaat boetes aan horecazaken op te leggen. Volgens fodwoordvoerster florence angelici gaat het om een rondzendbrief die uitvoering gaf aan de oude regel en heeft de administratie op basis daarvan nooit boetes uitgeschreven geregistreerde kassasystemen binnen ieders budget De witte kassa die zwartwerk in de horeca onmogelijk moet maken was in eerste instantie verplicht voor horecazaken die van de totale omzet uit ter plaatse verbruikte maaltijden halen. Horeca vlaanderen trok tegen die bepaling naar de raad van state omdat die .

winkelwagen horeca geregistreerde kassa prijzen voeding prijzen detailhandel prijzen ons team vacatures webshop contact menu menu facebook geregistreerde kassasystemen kassasystemen inclusief blackbox gecertificeerd door de fod financin geregistreerde kassa s het begrip geregistreerd kassasysteem gks staat voor een kassasysteem dat door de fod financin is gecertificeerd. Het bestaat uit een kassasysteem een printer en een fdm fiscale data module blackbox. Een fdm kan slechts functioneren indien er een vsc kaart is ingebracht en indien ze gekoppeld is aan een kassa systeem. De vsc kaart is een digitaal paspoort van het bedrijf dit is een unieke kaart voor uw zaak blackbox en kassa. Voor wie in de officile teksten vinden we deze uitleg de exploitant van een inrichting waar regelmatig maaltijden worden verbruikt en de traiteur die regelmatig cateringdiensten verrich.

Wetenswaardigheden over Geregistreerde kassasystemen

menu home producten diensten software wie contact franccedilais gives it a smart touch smarttouch software functionaliteiten door een technisch storing is ons telefoonnummer tijdelijk onbereikbaar. Gelieve te bellen naar .. Voor al uw vragen Informeer je over geregistreerde kassasystemen Algemeen type taal en land gebruikers of bedieners artikelopties afrekenvormen en klanten rapporten verkoopondersteuning correcties snel werken bonnen tafelfuncties afhaalbestellingen randapparatuur backup gks certificaat hier zal u een uitgebreid overzicht vinden van de verschillende mogelijkheden die de standaard smarttouch kassa software u kan bieden. Deze software wordt aangeboden op de volgende modellen bacchus jupiter en neptunus. Voor het model smarttouch kbox wordt er met andere software gewerkt die beperkter is in zijn mogelijkheden e.