Menu Sluiten

Salontafels Voor Creativiteit

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over salontafels voor creativiteit kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Salontafels Voor Creativiteit

Kantoren | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Salontafels voor creativiteit

home assortiment standen realisaties over verde contact home assortiment filteren zoeken categorien meubilair hoge tafels cm hoog lage tafels cm hoog hoge stoelen lage stoelen amp zitbanken lounge kindermeubilair barelementen balies en buffeten bar salontafels voor creativiteit gevraagd bar decoratie elementen balies buffeten djbooth decoratiemateriaal kerk school zuilen en palen tafel aankleding vaasjes kaarsenhouder champagne emmer event diversen animatie speelgoed en kinderdecoratie asbakken backstage badgewalls balies kiosk koelkast omheining afscheiding paraplubakken presenteren houders sokkels signalisatie sponsor palen en stands spreekgestoelte terrasverwarmers kledingrek vestiaire wanden amp vloeren vloeren wanden klank amp licht feestdiversen hanglampen staanlampen spots planten en tuin kunstplanten plantenhouders parasols totaal concept chalets themas trouw industrieel street white kerst sinterklaas black great gatsby kinderen beach bruine kroeg aprsski tropisch cowboy country sport winter wonderland info deze.

overslaan en naar de inhoud gaan design meubelen interieur plus about collectie merken advies nieuwsbrief contact vacature about wie zijn we bent u op zoek naar de nieuwste meubel en interieurtrends wil u vrij kunnen kiezen uit een ruime collectie van designmeubelen of doet u graag beroep op een professionele interieurarchitect om u persoonlijk te adviseren bij de inrichting van uw woning dan bent u bij interieur plus aan het juiste adres. Trendsetters bij ons vindt u altijd de laatste designmeubelen van de grootste nationale en internationale merken. Laat u verrassen en verleiden door de unieke ontwerpen van onze topmerken toonaangevend en innovatief design wij brengen de nieuwste trends van de interieurbeurzen in o.a. Parijs keulen en milaan tot bij u. Van meubelcollecties tot accessoires en verlichting. Professioneel team interieurarchitecten plannen om uw interieur in een nieuw en fris kleedje te steken wij helpen u graag bij deze belangrijke beslissing. .

Gegevens over Salontafels voor creativiteit

kies een taal english franais nederlands realisaties belevingstuin tuinmeubelen over ons nieuws contact jobs nl en fr nl academy met trots stellen we u voor een eigen academy in samenwerking met unizo experts. Onze academy ging van start op januari waarbij er verschillende sessies over soft skills mentoraat vakkennis veiligheid en preventie spuitproducten bemestingsleer bedrijfscultuur bedrijfsstrategie bedrijfsgroei en nog veel meer aan bod komen voor onze medewerkers. Zo combineren we creativiteit ervaring en gedegen kennis van zaken tijdens het waarmaken van uw outdoor landscaping project. Ook richtten we een adviesraad op waarom kiezen voor salontafels voor creativiteit Verschillende ervaren captains of industry die n voor n rechtstreeks of onrechtstreeks vertrouwd zijn met de wereld van de tuin en landschapsarchitectuur in de ruimste betekenis van het woord vormen deze adviesraad. Ontdek hieronder hoe .