Menu Sluiten

Bureaus Brabant

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over bureaus brabant kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bureaus Brabant

Duurzaamheid | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoren | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureaus brabant

over ons faq listing contact voeg uw bedrijf toe nl franais english nederlands log in inschrijven nl franais english nederlands times log in inschrijven times over ons faq listing contact voeg uw bedrijf toe vind locatie levering restaurants geavanceerd zoeken vind de beste categorie auto verkopen zie bedrijf voedsel zie bedrijf makelaars zie bedrijf reisbureaus zie bedrijf onze de beste voordelen gratis amp vrijblijvend gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via bestprice.be reliable executors etiam eu elit et arcu convallis lobortis. Sed malesuada purus eget risus dapibus. Eerlijke feedback vivamus in velit lorem. Etiam eu elit et arcu convallis lobortis. Sed malesuada bureaus brabant leverancier Reliable executors blandit lacus turpis vitae aliquam felis t.

menu nederlands english franais deutsch eventonline home categorien plaatsen nieuws vacatures contact ik zoek … Vergaderlocaties eventlocaties hotels coworking toeleveranciers ik zoek … Incentives amp teambuilding evenementenbureaus congresbureaus audiovisueel foto amp video vervoer amp transport verhuur amp verkoop catering personeel entertainment relatiegeschenken toon resultaten naar welk type eventlocatie of bedrijfsactiviteit ben je op zoek vergaderlocaties eventlocaties hotels coworking incentives amp teambuilding ben je op zoek naar de juiste partners voor je event evenementenbureaus congresbureaus audiovisueel foto amp video vervoer amp transport verhuur amp verkoop catering personeel entert.

Interesse in Bureaus brabant

home vacatures spontaan solliciteren kandidaten over ons team contact inloggen gebruikersnaam email. Wachtwoord nog niet geregistreerd schrijf nu in your browser does not support html video. Zoekcriteria functiedomein aankoop accounting administratie andere business development communicatie en pr customer service directie en algemeen management engineering export meer… Regio antwerpen brussel henegouwen limburg luik luxemburg namen oostvlaanderen vlaamsbrabant westvlaanderen meer… Sector advies consultancy studiebureaus andere banken verzekeringen leasing fin. Diensten bouw archit Wat betrachten we met bureaus brabant interieur immo chemie petrochemie confectie textiel elektriciteit elektronica elektromechanica gereedschappen energie fmcg fast moving consumer goods meer… Vacatures vacatures gevonden sorteer op relevantie titel locatie publicatiedatum oplopend aflopend weergave office manager heb jij zin om het office management van kantoor diegem in handen te nemen bij altior zin in een bo.