Menu Sluiten

Overzicht Zit Sta Bureau

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over overzicht zit sta bureau kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Overzicht Zit Sta Bureau

Meubilair | Kantooroplossing | Kantoren | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht zit sta bureau

albert heijn peetersgovers like ons op facebook home over ons onze winkels historiek jobs contact plezierig werken bij albert heijn peetersgovers bij albert heijn peetersgovers doen we er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen. We bieden je afwisseling persoonlijke aandacht openheid positieve energie coaching en prettige arbeidsvoorwaarden. Een pleziergarantie zeg maar. Want mensen die met plezier werken zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd. Albert heijn mechelen xl teamleader verkoopklaar jobomschrijving groep peetersgovers is de grootste familiale franchisenemer van albert heijn. Snel vriendelijk en correct geholpen worden in een goed gevulde en schone winkel vinden we bij albert heijn van het grootste belang overzicht zit sta bureau prijs Het maakt dat klanten met plezier bij ons komen winkelen. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel geef je graag leiding en hou je van lekker doorwerken dan is .

bruul mechelen infoavdtravel.be toggle navigation home nieuws reizen vliegvakanties cruisevakanties rondreizen citytrips skivakanties vakantiehuizen huwelijksreizen autovakanties autoverhuur busvakanties promoties nuttige info checklist veelgestelde vragen links partners partners boek online contact close to heaven down to earth. Overzicht aanbieders skivakanties dankzij onze uitgebreide kennis van de beste skigebieden periodes en accomodaties zit u voor het boeken van uw skivakantie goed bij avd travel. Bereidt u voor op uw skivakantie tijdens het skieumln gebruikt u veel spieren die u normaal niet gebruikt Onze aanbeveling m.b.t. overzicht zit sta bureau Daarom is het aangeraden om u voor uw reis fysiek voor te bereiden met enkele oefeningen. Zo vermijdt u spierpijn en zelfs blauwe plekken. Hier enkele eenvoudige oefeningen op een rijtje kniebuigingen buig door uw knieeumln totdat uw bovenbenen horizontaal staan en veer dan langzaam weer op. Tr.

Mededeling over Overzicht zit sta bureau

relaxen slapen werken ons verhaal info amp advies webshop ergodme office office webshop nl fr nl fr home relaxzetels staopzetels ergogravity salons stressless zitadvies aanpak thuisadvies showrooms thuisadvies showrooms relaxen overzicht relaxen relaxzetels staopzetels ergogravity salons stressless zitadvies aanpak slapen overzicht slapen slaapoplossingen terug slaapoplossingen matrassen lattenbodems boxsprings ergogravity bed zorgbed bedden en bedkaders hoofdkussens dekbedden bedtextiel ergonomisch slaapsysteem slaapadvies aanpak slapen eigen productie natuurlijk slapen werken overzicht werken oplossingen terug oplossingen zitmeubilair bureaus en tafels ergonomische hulpmiddelen opbergmeubilair akoestische oplossingen dynamisch werken powernap totaalprojecten diensten ergonomisch kantoor thuiskantoor realisaties aa.