Menu Sluiten

Vergelijken Bureaus Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureau´s – Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Ergonomische Bureaustoel – kantoorinrichting – 

Wenst u meer info over vergelijken bureaus kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Vergelijken Bureaus Kantoor

Kantoormeubilair | Kantoorinrichting | Meubilair | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergelijken bureaus kantoor

de website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer info home producten bureaus dynamisch werken directiemeubilair zitmeubelen soft seating tafels vergadertafels opbergen kantoorkasten onthaal akoestische oplossingen kantooraccessoires kantoorinrichting winkels over ons catalogus aanvragen klantenservice blog referenties vacatures registreren inloggen nederlands franais over ons catalogus aanvragen klantenservice blog registreren inloggen nederlands franais euro home producten bureaus dynamisch werken directiemeubilair zitmeubelen soft seating tafels vergadertafels opbergen kantoorkasten onthaal akoestische oplossingen kantooraccessoires kantoorbenodigdheden kantoorinrichting winkels referenties vacatures home directiemeubilair directiemeubilair geef aan uw directiekantoor de uitstraling die uw bedrijf verdient vergelijken bureaus kantoor gevraagd Wij bieden u een brede waaier aan directiemeubilair van traditionele directiebureaus tot strakke moderne en .

werken bij over irental waarom huren shop concept onderhoud belangrijke info binnendienst monteur antwerpen fulltime medewerker bedrijfsbureau antwerpen fulltime magazijnier antwerpen fulltime irental is sinds onderdeel van de indutools group b.v. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie petrochemie infrastructuur bouw en maritieme sector. Met onze vestigingen verspreid over belgi frankrijk en nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in antwerpen en rotterdam. De functie als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van verkooporders voor onze klanten en beheer je de voorraad van het magazijn Extra uitleg over vergelijken bureaus kantoor Je geeft eventuele bestellingen tijdig door aan de inkoper controleert de binnengekomen bestellingen en boek.

Bericht over Vergelijken bureaus kantoor

contact infoverwol.nl facebook linkedin twitter instagram home producten systeemwanden deuren klimaatplafonds plafonds en systeemplafonds interieurbouw absorlux akoestiek accessoires projecten het ideale kantoor akoestiek licht luchtkwaliteit thermisch comfort duurzaamheid brochures verwol profiel verwol onze mensen certificeringen amp voorwaarden missie verwol vacatures geschiedenis verwol eigen fabriek nieuws contact verwol bestaat ruim jaar en is marktleider in systeemwanden systeemplafonds klimaatplafonds interieurbouw en complete projectafbouw. Binnen budget volgens planning en zonder zorgen de projectleiders van verwol hebben samen ruim jaar ervaring. Dit betekent dat wij begrijpen wat er van ons gevraagd wordt en dat wij niet meer voor verrassingen komen te staan in een klus. Hierdoor kunnen wij altijd binnen budget en volgens planning werken. Kwaliteit snelheid en stabiliteit door eigen engineering een productiefaciliteit van . Vierkante meter en verwolmon.