Menu Sluiten

Specialist Bureaus

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over specialist bureaus kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Specialist Bureaus

Duurzaamheid | Meubilair | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist bureaus

nl fr onze diensten over ons waar vindt u ons vacatures gratis offerte uw werkruimte schoonmaken ontsmettingsbedrijf vloerbehandeling ramenwasserij gespecialiseerde behandelingen supplies andere diensten member of xlg uw werkruimte schoonmaken ontsmettingsbedrijf vloerbehandeling ramenwasserij gespecialiseerde behandelingen supplies andere diensten member of xlg schoonmaak na brand rattenbestrijdingsbedrijf bedrijf specialist bureaus kostenraming voor insectenbestrijding graffiti verwijderen opkuis werf desinfectie bedrijf duiven bestrijden handyman desinfectie door de specialist schoonmaakbedrijf professioneel schoonmaakbedrijf specialisten in desinfectie bedrijf belcco specialisten in desinfectie bedrijf belcco protocollen hygieumlne en desinfectie corona voor ondernemingen op dit moment.

bus car facebook instagram linkedin lock mail phone pinterest question shop star twitter user warning youtube overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager gezond zitten terug salons relaxzetel bureaustoelen terug klassieke bureaustoel kniestoelen zadelstoelen eetkamer en keukenstoelen hulpmiddelen gezond werken terug gezond thuiswerken ergonomische bureaustoelen zitsta tafels hulpmiddelen meegroeibureaus voor kinderen gezond slapen terug bedbodems terug lattenbodem boxspring spiraalveerbodem andere bodems matrassen terug latexmatras pocketveringmatras bedkaders hoofdkussens dekbedden bedtextiel testservice aanbiedingen terug outlet actie variable kniestoel monochrome acties in sit amp sleep antwerpen acties in sit amp.

De discipline van Specialist bureaus

dvstudiebureauvanlommel.be home diensten en activiteiten referenties realisaties contact studie en stabiliteitsbureau vanlommel specialist in staal en industriebouw neem contact op over studie en stabiliteitsbureau vanlommel dieter vanlommel studeerde af als burgerlijk bouwkundig ingenieur aan rwth te aachen met een specialisatie in staalbouw. In richtte hij te geel zijn onafhankelijk studiebureau voor industriebouw op. Onafhankelijk studie en stabiliteitsbureau vanlommel is gespecialiseerd in staalbouw en helpt u om uw industrieumlle projecten te realiseren. Het is uitsluitend actief in een bbcontext de voordelen van specialist bureaus Het studiebureau voor industriebouw en staalbouw is ook actief in het buitenland met tal van referenties. Meer info neem vrijblijvend contact op en ontdek wat dit studiebureau voor staalbouw en industriebouw voor u kan betekenen. neem contact op ontmoet ir. Dieter vanlommel dieter vanlommel studeerde af als burgerlijk bouwkundig ingenieur aan rwth te aachen met een specialisatie in staalbouw. In richtte hij te geel.