Menu Sluiten

Offerte Bureaus Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over offerte bureaus kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Offerte Bureaus Kantoor

Duurzaamheid | Kantoormeubilair | Kantoren | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte bureaus kantoor

home gratis offertes vergelijken incassobureau in brussel nodig vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes en bespaar op de kosten start nu gratis vrijblijvend incassobureau brussel last van wanbetalers verspil zelf geen tijd of energie en schakel een incassobureau uit brussel in zo houd je meer tijd over voor je werkzaamheden raak je niet gefrustreerd en vergroot je de kans op een betaling tot wel . Ook op zoek naar een incassospecialist bij jou in de buurt start nu je gratis offerteaanvraag je ontvangt daarna zo snel mogelijk meerdere aanbiedingen in je mailbox. Vergelijk meerdere incassobureaus uit brussel en bespaar zo op de kosten. Op deze pagina lees je welke diensten incassobureaus aanbieden en wanneer je een incasso kan starten. Voordelen van gratis offertes vergelijken je krijgt een duidelijk beeld van de gemiddelde prijzen. Daarna kies je zelf het incassobureau in brussel dat best bij je past. Zo bespaar je tot wel op de totaalprijs no cure no pay de offerteaanvragen zi.

prijs vertalingen prijzen be digde vertaling prijzen vertaalbureaus tarieven vertaalbureau tarieven vertalingen nl fr en d … Gratis offerte home vertalingen tolken tarieven algemene voorwaarden contact fr en onze klanten vertaalbureau qualitas tarieven wij streven ernaar om zo goed mogelijk aan uw eisen te voldoen offerte bureaus kantoor prijzen Scherpe prijs en kwaliteit van onze diensten zijn onze eerste doeleinden. Al onze offertes zijn volledig gratis Extra uitleg over offerte bureaus kantoor Een offerte is bedoeld om u de nodige informatie te verschaffen in verband met de prijs en alle andere benodigde informatie. De prijzen zijn exclusief btw . De prijs van een vertaling wordt aangerekend volgens onder andere deze factoren aantal woorden taalcombinatie bron en doeltaal aard van de tekst de moeilijkheidsgraad deadline de uiteindelijke prijs is afhankelijk van de details van de opdracht. Voor grote opdrachten kunt u altijd op een gunstige korting tot rekenen. Gratis offerte vragen en gratis offerte email info.

Feiten over Offerte bureaus kantoor

logo alias lanugagesvertaalbureau home services gratis offerte over ons referenties contact infoaliaslanguages.be vertaalbureau uit en in meer dan talen elk type vertaling meer dan jaar ervaring nieuwe klant vraag een gratis offerte ontdek onze vertaaldiensten juridische vertaling financile vertaling farmaceutische vertaling technische vertaling toeristische vertaling commercile vertaling bedigde vertaling tolkwerk copywriting immobilin het allerbelangrijkste voor ons is natuurlijk dat u over de hele lijn tevreden bent over ons werk. Onze vertalers vertalen niet alleen uw documenten maar lezen ze ook grondig na kwestie van optimale service te leveren uiteraard binnen de afgesproken termijn. Wij bieden u een hele waaier vertaaloplossingen aan die aan uw verwachtingen beantwoorden. Voor elk specifiek gebied passen wij onze technische knowhow toe en gebruike.