Menu Sluiten

Enveloppen

Uw partner voor kantoormateriaal. Met 25.000 kantoorartikelen in onze webshop en catalogus vindt u gegarandeerd wat u zoekt, van papierwaren en printers tot presentatiemateriaal. En zelfs kantoormeubilair kunt u bij ons onmiddellijk online bestellen.

Calipage: uw partner voor kantoorartikelen!

Calipage is uw partner voor kantoormateriaal. Met 25.000 kantoorartikelen in onze webshop en catalogus vindt u gegarandeerd wat u zoekt, van papierwaren en printers tot presentatiemateriaal. En zelfs kantoormeubilair kunt u bij ons onmiddellijk online bestellen.

Reken op uw Calipage verdeler

Uw Calipage verdeler adviseert u graag over de juiste kantoorartikelen voor uw werkomgeving én uw budget. U kunt dan ook rekenen op promoties voor meer dan 250 grote merken. En dat het hele jaar door. Voor veel artikelen wordt ook een budgetvriendelijk alternatief geboden.

Categorieën

P.S.: Vergeet niet om eens te grasduinen in onze promofolder.

Levering bij u op kantoor

U kunt uw bureauartikelen op verschillende manier bestellen:

Alle bestelde artikelen worden binnen de 24 uur bij u op kantoor geleverd! Want Calipage gaat niet alleen voor het meest uitgebreide aanbod, maar ook voor een topservice.

01982140198214

Meer info

tags: Kantoormateriaal – Printpapier – Ringmappen – Papierversnipperaars – Tekenmateriaal – 

Wenst u meer info over enveloppen kijk dan vlug op https://www.calipage.be/nl/ | Enveloppen

Kantooroplossing | Kantoormeubilair | Office | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Enveloppen

wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken enveloppen lijst Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze gebruiksvoorwaarden cookies policy. Je bent ingelogd op een klantnummer waarop niet kan worden besteld. Het is op dit klantnummer ook niet mogelijk om jouw prijzen te controleren. Gebruik via jouw dashboard wisselen klantnummer om een ander klantnummer te selecteren of neem contact op met afdeling customer service. Times ik wil geen popups in verband met budgetbeperkingen meer zien verschijnen. Sluiten ok sluiten error close call me lyreco office work solutions uitloggen dank voo.

bel of mail ons drukkerij.fdtelenet.be naar contact enveloppen enveloppen kunnen bij fd drukkerij zowel in full colour als in pms kleuren worden bedrukt. Er zijn diverse mogelijkheden qua papiercollecties van vooraanstaande merken met of zonder venster. Ook voor gekleurde enveloppen kunt u bij fd terecht. Enveloppen zijn al te bedrukken bij afname van stuks. Mocht u zelf een ontwerp aan willen leveren dan adviseren wij om onze aanleverspecificaties op te volgen. Enveloppen worden binnen eigen bedrijf vervaardigd waardoor u verzekerd bent van een perfecte prijs kwaliteitverhouding en een snelle levertijd De toekomst over enveloppen Bekijk hier een aantal voorbeelden fd drukkerij bvba steenweg baarle poppel t drukkerij.fdtelenet.

Inlichtingen over Enveloppen

menu home producten succesverhalen over ons blog contact login mijnframa vraag een offerte aan uw huidige verzondmethode franking machine stamps post paid uw gewenste machine b b ill like advice about the folder uw gegevens worden vertrouwelijk gebruikt volgens ons privacy statement. Frama briefopener een frama briefopener opent uw brieven volautomatisch netjes en snel. Efficint met een automatische briefopener heeft u geen beschadigde inhoud meer slechts n deel van de envelop wordt ingesneden tijdbesparend pak de stapel en leg hem in de briefopener de verschillende formaten hoeven niet eerst gesorteerd te worden verschillende formaten of u nu c c of andere enveloppen binnen krijgt onze briefopeners openen enveloppen tot mm dik openmogelijkheden het is met de b briefopener mogelijk om de post aan maar liefst zijden te openen b de b briefopener opent een stapel enveloppen zonder papierafval met een snelheid van stuks per minuut. Grote kleine dunne en dikke tot mm enveloppen kan de b briefopener verwerken. Bovendi.