Menu Sluiten

Niet Geregistreerde Kassasystemen

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Sercu verzorgt kwalitatieve en kostenbewuste
totaaloplossingen voor uw kantoor.

Sercu is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met kantoor & IT te maken heeft. Ons gespecialiseerd team helpt u graag verder bij aanschaf van een laptop, computer, printer, telefoniesysteem of boekhoudsoftware. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk uw huidige situatie te kennen. Onze IT-specialisten geven u graag advies.

Waarom kiezen voor Sercu

Wij zorgen voor kwalitatieve en kostenbewuste totaaloplossingen voor uw kantoor. Onze uitgebreide service- en supportdiensten zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering optimaal werkt. Wij denken mee hoe we uw bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen.

Onze producten

Kantoor

Bezoek zeker ook onze Webshop

Meer info

tags: Totaaloplossingen Kantoor – Stempels – Dicteersystemen – Kantoortoebehoren – Bureauartikelen – 

Wenst u meer info over niet geregistreerde kassasystemen kijk dan vlug op https://www.sercu.be | Niet Geregistreerde Kassasystemen

Toegangscontrolesystemen | Software | Printing | Kantoormeubilair | Camerabewaking | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Niet geregistreerde kassasystemen

homewebshopinfo f.a.q.contact weegservice weegtoestellen ijkgewichten volgnummer geldlades geldcontrole kasregisters webshop raquo kasregisters raquo blackbox hoe wat … Blackbox hoe… wat… wat is een geregistreerde kassa een geregistreerde kassa een witte kassa of een kassa met blackbox bestaat uit delen. De kassa zelf die ofwel een touchscreenhorecakassa met ingebouwde software ofwel een computerkassa ook pcpos genoemd onder welke vorm dan ook werkende onder windows met genstalleerde horecasoftware. Een controlemodule blackbox genaamd permanent verbonden met de kassa. Een soort bankkaart met chip genaamd vsc uitgereikt door het btwkantoor die software en de unieke versleutelingscode er.

infovanhinsberg.be torhoutsesteenweg oostende webshop calipage webshop exellent computers it het belangrijkste werkinstrument in uw bedrijf uw informaticainstallatie. Computers notebooks tablets server nas voip kortom de volledige it infrastructuur is onmisbaar in elk modern bedrijf. wij en onze partners leveren hoogwaardige producten die u zorgeloze werkdagen garanderen. Professionele it wij zijn it partner voor zelfstandigen kmo s en vrije beroepen niet geregistreerde kassasystemen offerte aanvragen Wij specialiseren ons in installaties tot werkposten zoek je naar niet geregistreerde kassasystemen It voor professionals it voor thuisgebruik computer notebook of tablet voor thuisgebruik bekijk het volledige gamma in onze exellent webwinkel. Voice over ip voo.

Inlichtingen over Niet geregistreerde kassasystemen

home diensten start overnames tax accountancy bedrijfsadvies exit over ons werken bij nieuws contact seamore home diensten start overnames tax accountancy bedrijfsadvies exit over ons werken bij nieuws contact seamore nieuws by finexa may rd category heropening horeca nieuwe steunmaatregelen na een verplichte sluiting van maanden heeft het overlegcomit beslist dat de horeca hun terrassen vanaf mei mogen openen. In hetzelfde overlegcomit werden er ook extra steunmaatregelen voorzien. Btwtarief van naar vanaf mei tot en met september is er een tijdelijke btwverlaging naar voor de horeca. Met de eerste heropening in was er al een gelijkaardige btwverlaging maar deze was toen niet van toepassing op alcoholische dranken. die nieuwe btwverlaging zal van toepassing zijn op zowel het eten als de alcoholische en alcoholvrije dranken die ter plaatse worden verbruikt. Om met een gerust hart uw terras te heropenen raden we u aan op uw leverancier van het geregistreerd kassasysteem te .