Menu Sluiten

Site Over Kantoortafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over site over kantoortafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Site Over Kantoortafels

Meubilair | Kantoormeubilair | Kantoren | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over kantoortafels

search this site skip to main content skip to navigation nzvc home leren vliegen meevliegen club vloot clubhuis bestuur agenda geschiedenis visiting pilots approach sponsors contact nzvc home leren vliegen meevliegen club vloot clubhuis bestuur agenda geschiedenis visiting pilots approach sponsors contact more home leren vliegen meevliegen club vloot clubhuis bestuur agenda geschiedenis visiting pilots approach sponsors contact clubhuis in juni nam de noordzee vliegclub zijn nieuwbouw clubhuis in gebruik. Dit gebouw werd gerealiseerd in samenwerking met de vlaamse overheid en de internationale luchthaven van oostende site over kantoortafels maatwerk Voortaan beschikken wij over een gloednieuwe infrastructuur met alle faciliteiten .

home zolderinrichting maatkasten schuifdeurkasten keukens amp badkamers faq totaalprojecten renovatiewerken in vremde maatwerk in ranst maatproject in bevel renovatieproject in boechout schrijnwerk in emblem totaalrenovatie kessel schrijnwerk in edegem totaalinrichting in duffel renovatieproject in mortsel vacatures contact praktische en mooie oplossingen voor uw woning vraag hier uw offerte kookeiland keukenkasten keukeneiland werkblad keukeninrichting op maat keuken op maat totaalrenovatie slaapkamer living inrichting schrijnwerk in edegem op zoek naar een schrijnwerker in de buurt van edegem die jouw inrichting kan verzorgen mollekenscelis heeft jarenlange ervaring in schrijnwerk en totaalinrichtingen. Onze vakmensen zorgen voor een stipte planning perfecte uitvoering en een vlekkeloos resultaat we horen het graag van onze klanten zelf daarom vroegen we dit gezin in edegem hoe zij ons vakwerk ervaarden. Schrijnwerk in edegem de juiste inrichting voor deze nieuwbouwwoning klanten die ons aanbevelen bij vrienden een groter compliment kunnen we ons niet .

Berichtgeving over Site over kantoortafels

binst architectslogo taglinewhite nl en menu kantoor luikstraat n visie architectuur stedenbouw awards magazines team jobs geschiedenis b be our guest b brand design studio b scene room for art projecten alle projecten stedenbouw residentieel torens studenten sociale huisvesting suburbaan wonen urbaan wonen particuliere woningen gezondheidszorg kantoren hospitality onderwijs openbare diensten cultuur interieur wedstrijd contact contact luikstraat antwerpen belge t m mailbinstarchitects.be schrijf je in voor onze nieuwsbrief renson outdoor noa kruisem one baelskaai oostende antigoon antwerpen albert berchem oxy brussel kdg campus retail meir antwerpen vrt schaarbeek aequor antwerpen the gallery antwerpen goede architectuur maak je met een team en partners die gepassioneerd en bezield zijn door architectuur Onze aanbeveling m.b.t. site over kantoortafels Doktoren antwerpen hq cordeel temse hq dpg media antwerpen hq binst architects antwerpen albert berchem groen zuid .