Menu Sluiten

Handelaars Zit Sta Bureau

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over handelaars zit sta bureau kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Handelaars Zit Sta Bureau

Kantooroplossing | Duurzaamheid | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars zit sta bureau

zoeken ik ben cursist ouder werkgever docent oudcursist dagopleidingen avondopleidingen bedrijfsopleidingen syntrawest.tv weetjes meer lezen campussen wie zijn we subsidies blog werken bij syntra west trainen en coachen bij syntra west projectbureau contact events downloads team ik ben cursist ouder werkgever docent oudcursist dagopleidingen avondopleidingen bedrijfsopleidingen syntrawest.tv weetjes meer lezen campussen wie zijn we subsidies blog werken bij syntra west trainen en coachen bij syntra west projectbureau contact events downloads team copyright door syntra west alle rechten voorbehouden algemene voorwaarden privacy cookievoorkeuren m.z. Spoorwegstraat brugge belgi maakt deel uit van bezoek ook syntra west ik ben… Cursist ouder werkgever docent oudcursist dagopleidingen avondopleidingen bedrijfsopleidingen syntrawest.tv weetjes search mijn account inloggen extranet blog kies een domein lees meer administratie en organisatie lees meer agro amp food lees meer automotive lees meer bewaking en opsporing lees meer bouw amp blue .

tools team diensten vacatures home nieuws clearfacts contact tools team diensten vacatures home nieuws clearfacts contact digitalisatie digitalisering boekhouding fiscaliteit wat is gemakkelijker dan een digitale toegang waarmee je gelijk de stand van zaken kan raadplegen. Meteen in de kern van de waarheid. Als accountantskantoren hebben wij een belangrijke rol in de ontwikkeling van de sector handelaars zit sta bureau met korting Wij zijn dan ook de voortrekkers. Lees verder starters ondernemingen oprichten voor ieder starter maken wij een vrijblijvende afspraak. Starten kan middels eenmanszaak of vennootschap al heeft de recente taxshift zich bewezen in het voordeel van de vennootschap. En dat zelfs voor de kleinste onder ons. Bezoek onze startersgids structuren structuren opzetten voor de toekomst alles start met een goede structuur. Idem voor grote ondernemingen. De moederdochterrichtlijn manangementvennotschappen vastgoedprojecten. Voor alles een unieke maar vooral aangepaste constructie De kosten van handelaars zit sta bureau Wist je dat de fiscale wet haar oorsprong heeft in h.

Inlichtingen over Handelaars zit sta bureau

home over byb huurders verhuurders blog faq contact registreer uw selfstorage faciliteit log in notes home over byb huurders verhuurders blog faq contact registreer log in keyboardarrowdown registreer uw selfstorage faciliteit vind een selfstorage box in jouw buurt km vind extra opslagruimte eenvoudig amp transparant vergelijk aanbieders van opslagruimtes in jouw buurt en boek je selfstorage box eenvoudig online. Veilige opslagruimte wij selecteren zorgvuldig onze selfstorage aanbieders. Kies uit veilige en professionele opslagruimtes. Flexibel huren maandelijks opzegbaar. Beslis zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt. toegankelijk. De beste huurprijs je betaalt evenveel huur als dat je rechtstreeks zou betalen bij onze aanbieders. Geen extra kosten waar huurders verhuurders van selfstorage elkaar vinden huren als particulier gebre.