Menu Sluiten

Bureaus Voor Uitstekende Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over bureaus voor uitstekende ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bureaus Voor Uitstekende Ergonomie

Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Meubilair | Kantoren | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureaus voor uitstekende ergonomie

leadership is a matter of having people look at you and gain confidence seeing how you react bureaus voor uitstekende ergonomie vlug rendement If you re in control they re in control. homepage dienstenpakket dienstverlening coaching van uw team training medewerkers advies aan verkoopleiders klantentevredenheid integrale salesaudit rekrutering en selectie troeven nieuws kalender vacatures bibliotheek certificaten links faq contact ligging vacatures districtmanager westvlaanderen cellumat uw functie na een grondige introductie zal u de commercile relaties met handelaars aannemers bouwpromotoren en architecten studiebureaus in de regio westvlaanderen opvolgen en verder uitbreiden. u wordt de drijvende kracht achter het merk cellumat. op technisch vlak wordt u ondersteun.

infopami.be inspiratieboek downloaden pami webshop home oplossingen safehome safework meetworkvisit conceptontwikkeling totaalinrichting ergonomie akoestiek opbergen kabelmanagement verlichting accessoires interieurarchitectuur audiovisueel maatwerk kantoormeubilair ruimtes werkplek concentratiewerkplek lounge vergaderen ontvangst cafetaria koffiecorner directie outdoor thuiswerkplek producten partnerproducten outlet referenties duurzaam mvo circulaire economie voetafdruk blog jobs vacatures productie operations manager sales assistant touramptaxis meer over pami thuiswerken opdrachtgever architect verdeler contact navigatie nl fr outlet om in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de m.

Kennis over Bureaus voor uitstekende ergonomie

aanmelden uw werkomgeving projects kantoor thuiswerk kantoren directie burelen sitstand burelen werk en ergonomic stoelen bezoekersen vergader stoelen receptie desk opslagruimte vergaderruimte accessoires verlichting outdoor akoestische oplossingen catalogus lounge lounge restaurant en bezoekers alkoven sofas poufs restauranttafels hoge tafels krukken outdoor catalogus contacteer ons ceka belgium onze showroom aanmelden enews news wellness enfun onze partners logistic viaxteam glidetec ceka gmbh online shop afspraak nederlands be nederlands be english franais be elektrisch in hoogte verstelbaar zit stabureau meubilair verander vaker van positie ontketen je innerlijke dynamo verander uw werkpositie vaker met een elektrisch verstelbaar bureau bent u geïnteresseerd in bureaus voor uitstekende ergonomie Ceka belgium biedt een gamma zitsta bureaus aan die voldoen aan de normen en die passen binnen uw budget. Een ontwerp en meubilair dat bij u past dus aarzel niet om contact met ons opnemen voor meer informatie over onze zitsta meubilair oplossingen. Ceka belgium .