Menu Sluiten

Verdelers Werkplekanalyse

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over verdelers werkplekanalyse kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Verdelers Werkplekanalyse

Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Kantoormeubilair | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers werkplekanalyse

home nieuws diensten inrichting van werkplekken itontwerp en beveiliging drukken en beheren van documenten bureaubenodigdheden en accessoires helpdesk oriz is altijd aan uw zijde projecten mecondor sanktvith verzekeringskantoor huberterrens verbouwing van een zolder tot kantoor bmw partner in seraing nrj bike in chaudfontaine equity amp adjuvent een ambassade bij de nato oriz contact contactformulier contactpersonen webshop nl frnldeen webshop binckom amp hocs fuseren en worden oriz de tijd is gekomen voor verandering voor eenmaking voor evolutie. Het moment waarop het imago van de onderneming onze huidige waarden en visie uitdraagt. Deze nieuwe naam roept zowel een krachtige visie op van wat wij willen bouwen als ook een vorm van zekerheid en sereniteit in het nabij hebben van onze medewerkers met wie wij in dezelfde richting gaan naar dezelfde horizon. Kijk naar de horizonk.

je gebruikt een oude browser update je browser om deze website correct te bekijken verdelers werkplekanalyse raming aanvragen Update mijn browser nu times privacy cookie policy door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons cookie beleid. Klik op onderstaande knop voor meer info. Meer info toggle navigation login benl en nl fr nl fr de diensten diensten archiveren labo arief scannen digitaliseren safe cloud backup bewaring datavernietiging documentvernietiging aankoop dozen mailroom postkamer box storage sectoren sectoren financile en verzekeringswereld gezondheidszorg pharmacie heb je interesse in verdelers werkplekanalyse facility management retail it software energie chemie petrochemie kmo s en vrije beroepen publieke sector online bestellen online bestellen online bestel module speciaal voor advocaten financieel deskundigen artsen notarissen kmo s andere vrije beroepen over merak over merak kenniscenter vee.

Vragen over Verdelers werkplekanalyse

solutions events community event spaces amp meeting rooms contact sq bailli louizalaan brussel sq delta arnaud fraiteurlaan brussel sq louise louisalaan brussel sq stphanie louizalaan brussel sq antwerp tower opening soon frankrijklei antwerpen sq guillemins esplanade simone veil luik sq libert glesner straat l luxemburg sq zaventem ikaroslaan zaventem gedeelde werkplek geniet van een toegang tot alle silversquare locaties privekantoren krijg je eigen priv werk ruimte in onze geweldige locaties dagpas gewoon een leuke dag bij silversquare the most exciting square meters in town op zoek naar een nieuwe werkplek ontdek onze oplossingen groeien door onze klentenportefeuille te verkleinen. Onze chief biker officer margaux praat met ons over .