Menu Sluiten

Blog Over Vergadertafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over blog over vergadertafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Blog Over Vergadertafels

Duurzaamheid | Kantooroplossing | Kantoormeubilair | Kantoren | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Blog over vergadertafels

your web browser is out of date. Update your browser for more security speed and the best experience on this site. We gebruiken cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Pas je voorkeuren aan of klik op akkoord om verder te gaan naar de website. Voorkeuren aanvaarden montea investor relations montea bru menu contact my montea nl nederlands english franais diensten persberichten over montea contact investor relations my montea diensten onze locaties buildtosuit onze vastgoedportefeuille my montea blog mei data is niet te onderschatten mei quotsla toe wanneer iedereen onder water staatquot feb. wie de schaarse grond heeft heeft gelijk dec. podcast montea quotvoorbij de vergadertafelquot slotafl. Jo de wolf nov. podcast montea quotvoorbij de vergadertafelquot afl. dirk de pauw nov blog over vergadertafels is gewoon uw perfecte keuze podcast montea quotvoorbij de ve.

catalogus aanvragen vacatures blog contact inloggen nl fr shop online akoestische oplossingen home office operationele bureaus vergaderen ergonomisch werken kantooraccessoires onthaal opbergen zitmeubilair kantine flex office kantoorinrichting realisaties kantoorinrichting kantoormeubelen zones winkels brussel ringst.pietersleeuw brussel centrum antwerpen gent luik over ons afspraak maken searchfocus dataaction blursearchblur id searchbox placeholder zoeken shop online akoestische oplossingen home office operationele bureaus vergaderen ergonomisch werken kantooraccessoires onthaal opbergen zitmeubilair kantine flex office kantoorinrichting realisaties kantoorinrichting kantoormeubelen zones winkels brussel ringst.pietersleeuw brussel centrum antwerpen gent luik over ons afspraak maken catalogus aanvr.

Het domein van Blog over vergadertafels

spring naar de content hoofdmenu home biljartmenu schakelen amerikaanse pool carambole driebanden golfbiljart toppenbiljart engelse pool ball snooker pool eettafel outdoor voetbaltafelmenu schakelen semipro professional traditionele kicker outdoor design air hockey arcade contacteer ons blogmenu schakelen biljart pool tafelvoetbal snooker spelregels franais zoeken zoeken naar home biljarttafel eettafel eettafel biljarttafel als eettafel heel wat mensen dromen van een professionele biljarttafel in hun eigen huis of op kantoor in de ontspanningsruimte of vergaderzaal. Vaak is de beschikbare ruimte echter beperkt Aandacht over blog over vergadertafels Dan wordt het al snel moeilijk kiezen tussen je favoriete biljart en bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe ee.