Menu Sluiten

Leveranciers Kassasystemen

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Sercu verzorgt kwalitatieve en kostenbewuste
totaaloplossingen voor uw kantoor.

Sercu is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met kantoor & IT te maken heeft. Ons gespecialiseerd team helpt u graag verder bij aanschaf van een laptop, computer, printer, telefoniesysteem of boekhoudsoftware. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk uw huidige situatie te kennen. Onze IT-specialisten geven u graag advies.

Waarom kiezen voor Sercu

Wij zorgen voor kwalitatieve en kostenbewuste totaaloplossingen voor uw kantoor. Onze uitgebreide service- en supportdiensten zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering optimaal werkt. Wij denken mee hoe we uw bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen.

Onze producten

Kantoor

Bezoek zeker ook onze Webshop

Meer info

tags: Totaaloplossingen Kantoor – Stempels – Dicteersystemen – Kantoortoebehoren – Bureauartikelen – 

Wenst u meer info over leveranciers kassasystemen kijk dan vlug op https://www.sercu.be | Leveranciers Kassasystemen

Toegangscontrolesystemen | Kassa | Netwerk Oplossingen | Hardware | Telecom | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers kassasystemen

skip to content ik ben particulier ik ben professioneel ik wil schade melden home online verzekeringscatalogus over ons jobs blogs contact skip to content ik ben particulier ik ben professioneel ik wil schade melden brandverzekering waarom een brandverzekering voor je bedrijf afsluiten als ondernemer wil je zowel je roerende als onroerende goederen degelijk beschermen tegen allerlei gevaren. Denk maar aan een brand die in een paar tellen je hele bedrijf tot schroot herleidt. Hoe lang zal de wederopbouw duren moet je een nieuwe bouwvergunning aanvragen en moet de bodem gesaneerd worden na de brand allemaal zaken waar je niet elke dag bij stilstaat. kijk verder dan alleen de brandverzekering bescherm je volledig patrimonium naast de materile schade heeft een brand ook een impact op je bedrijf als geheel leveranciers kassasystemen zijn vaak veelgevraagd Wie betaalt de leningen en vaste kosten na een brand wat met je bedrijfswinst en je eigen inkomen en wat met je klanten ondertussen want een heropbouw kan maanden in beslag nemen. Een goede brandpolisbeschermt je tegen een aantal .

times toggle navigation zomerakkoord nieuws diensten boekhouding fiscaliteit advies medewerkers tools contact archives for coronavirus terrasje doen .. Btw coronavirus samen met jou zijn we ontzettend blij dat dehorecazakenterug open mogen. Een terrasje doen een hapje eten genieten van het mooie lenteweer. We wensen je een fantastische start en zonnige dagen. Ook nu kan je rekenen opsteun. De belgische overheid besliste namelijk om hetbtwtariefvoor restaurant en cateringbedrijven te verlagen tot. De steunmaatregel is van kracht van mei tot september . wanneer geldt het verlaagde btwtarief het verlaagde btwtarief van is van toepassing op dranken en maaltijden bij consumptie ter plaatse in eenrestaurant dranken en maaltijden vancateringbedrijvenbij consumptie op een gehuurde locatie alcoholische en nietalcoholische dranken bij consumptie in eencaf wanneer geldt het verlaagde btwtarief niet het gebruikelijke btwtarief vanblijft van toepassing op alcoholische dranken om mee te nemen d.

Feiten over Leveranciers kassasystemen

adfisc diensten mensen nieuws nieuws archief contact vacatures links nieuws maaltijdcheques naar euro vanaf januari kan u de maaltijdcheques van uw werknemers laten stijgen van euro naar euro per cheque. Dit is uiteraard geen verplichting. De werknemersbijdrage blijft geplafonneerd op euro de bijdrage van de werkgever gaat in dergelijk geval wel stijgen met euro. Mogelijks zal de kost van de maaltijdcheques wel voor euro cheque aftrekbaar worden i.p.v. euro cheque. Hierover is nog geen definitieve uitspraak. Terug btw op bestuurdersvennootschappen bestuurdersvennootschappen zullen ook de btwplicht moeten ondergaan De verkoopwaarde van leveranciers kassasystemen De belastingadministratie heeft recentelijk beslist dat deze toepassing wordt uitgesteld tot april zodoende alle betrokken vennootschappen de tijd te geven zich aan te passen aan de circulaire die in de komende weken zal worden gepubliceerd. Terug verhoging roerende voorheffing naar d.