Menu Sluiten

Computertafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over computertafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Computertafels

Kantoormeubilair | Kantoren | Kantoorinrichting | Meubilair | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Computertafels

emailprotected welkom feesten bedrijven zalen fotogalerij contact ugg sleehak online ugg klompen ugg australia modellen ugg boots schweiz online bestellen ugg australia leer ugg mini zwart ugg australia classic short goedkoop ugg australia te koop ugg classic short leer kinderschoenen uggs online cheap ugg boots online australia ugg boots australia online storeugg boots australia onlineugg boots australia online shopbuy ugg boots online australiabuy cheap ugg boots online australiaugg boots sale australia onlineemu ugg boots online australia bovendien is de kaart geeft u recht op persoonlijke concirge diensten om effectief beheer van uw drukke agenda .maca fabriek in zuidamerika geteeld door bewoners voor vele jaren heeft lustopwekkende e.

home wie zijn wij onderhoud amp schoonmaak kantoren showrooms gemeenschappelijke delen appartementen magazijnen ondergrondse garages nieuwbouw ruitenwasserij ramen verandas dakgoten rolluiken speciale diensten daken ontmossen en afspuiten regenputten gevels opritten terrassen parkings zwembaden vloeren schrobben en ontsluieren tapijten huurschade kaumlrcher store lambrecht computertafels vlug rendement contact home wie zijn wij onderhoud amp schoonmaak kantoren showrooms gemeenschappelijke delen appartementen magazijnen ondergrondse garages nieuwbouw ruitenwasserij ramen verandas dakgoten rolluiken speciale diensten daken ontmossen en afspuiten regenputten gevels opritten terrassen parkings zwembaden vloeren schrobben en ontsluieren tapijte.

Notie over Computertafels

linodecor diensten projecten werking contact more use tab to navigate through the menu items. Bvba linodecor is een schilderbedrijf uit dendermonde dat in werd opgericht door willy van duysen. Sinds is het een vaderdochter bedrijf. ondertussen hebben we al het hele land doorkruist van de kust tot de ardennen. Locatie speelt geen enkele rol voor ons. perfectie en kwaliteit leveren is onze prioriteit en dit kan enkel en alleen door een goede communicatie. Wij luisteren naar al jouw wensen en noden om zo samen tot het gewenste resultaat te komen. geraak je er zelf niet uit vind je geen goede kleur of het juiste behangpapier dan staan wij jou hierin bij Aandacht over computertafels diensten schilderen en behangen alle soorten schilderwerken zowel binnen als buiten. Aanbrengen van decoratieve technieken. Alle behangwerken vlies glasvezel papier … Kleur en behangadvies wij helpen jullie graag met het kiezen van kleuren en behang. Indien gewenst wordt dit uitgewerkt op computer zo krijgt u alvast een beeld van het eindresultaat. Klein.