Menu Sluiten

Expert Kantoortafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over expert kantoortafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Expert Kantoortafels

Kantooroplossing | Duurzaamheid | Kantoren | Meubilair | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert kantoortafels

overslaan en naar de inhoud gaan home over ons waarom verbouwen met renoffice aannemers gezocht onze aanpak nieuws getuigenissen vacatures totaalrenovatie woningen appartementen energiezuinig renoveren kantoor deelrenovatie badkamers dakrenovatie gevelrenovatie keuken zolder aan en bijbouw leefruimte veranda bijbouw uitbreiding realisaties contact kruimelpad home totaalrenovatie kantoor pagina titel renovatie kantoor kantoor gekocht dat aan renovatie toe is of smeekt je huidige kantoor om een opfrisbeurt je kantoor renoveren vormt een uitdaging die je best overlaat aan specialisten. Bij hetrenoveren van een kantoorkomt meer kijken dan bij eenstandaardrenovatie van een huis expert kantoortafels zijn zeer gegeerd Zo hou je best rekening met specifieke bouwvergunn.

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr en hoofdnavigatie waarom algeco over ons onze services producten duurzaamheid amp esg hse faq algeco express sectoren bouw evenementen industrie kantoren onderwijs producten advance origin progress algecostorage services realisaties werken bij vacatures collegas aan het woord ons hrbeleid contact gratis offerte aanpassing contract algeco express ophaling serviceaanvraag zoeken sleutelopdedeur een concept op maat snel amp flexibel aanspreekpartner ontvang een offerte onze expert helpt u graag verder contacteer ons algeco express snel geleverd flexibele huurtermijn en overal inzetbaar. Terug kruimelpad home algeco express lastminute noodaan extra ruimte of een opslagcontainer dan is algeco express d ideale oplossingmet dit unieke concept biedtalgeco express u een standalone unit die devolgende werkdag wordt geleverd indien onze standaar.

Berichtgeving over Expert kantoortafels

bvm kopen huren nieuwbouw verkopen verhuren gratis schatting contact studentenkamers investeringsvastgoed teambvm inschrijven nl fr en menu bvm infobvmvastgoed.be nl fr en menu home kopen huren nieuwbouw verkopen verhuren gratis schatting contact studentenkamers investeringsvastgoed referenties diensten vacatures nieuws teambvm favorieten gratis schatting inschrijven eigenaar studio te koop in leuven euro . Remi vandervaerenlaan leuven msup msup foto s kaart waze studio te koop in leuven euro . Remi vandervaerenlaan leuven msup msup moderne en instapklare studio in het centrum van leuven moderne en instapklare studio op een rustige en aangename locatie in het centrum van leuven waarom kiezen voor expert kantoortafels Van hieruit zijn alle faciliteiten en faculteiten die de stad leuven te beiden heeft in de zeer korte nabijh.