Menu Sluiten

Bureaus Vergelijken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over bureaus vergelijken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bureaus Vergelijken

Kantooroplossing | Kantoren | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureaus vergelijken

werken bij over irental waarom huren shop concept onderhoud belangrijke info binnendienst monteur antwerpen fulltime medewerker bedrijfsbureau antwerpen fulltime magazijnier antwerpen fulltime irental is sinds onderdeel van de indutools group b.v. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie petrochemie infrastructuur bouw en maritieme sector. Met onze vestigingen verspreid over belgi frankrijk en nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in antwerpen en rotterdam. De functie als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van verkooporders voor onze klanten en beheer je de voorraad van het magazijn bureaus vergelijken gratis levering Je geeft eventuele bestellingen tijdig door aan de inkoper controleert de binnengekomen bestellingen en boekt deze binnen. Bij incorrecte leveringen of naleveringen van materieel neem je contact op met onze leveranciers om het kloppend.

home gratis offertes vergelijken incassobureau in brussel nodig vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes en bespaar op de kosten start nu gratis vrijblijvend incassobureau brussel last van wanbetalers verspil zelf geen tijd of energie en schakel een incassobureau uit brussel in zo houd je meer tijd over voor je werkzaamheden raak je niet gefrustreerd en vergroot je de kans op een betaling tot wel . Ook op zoek naar een incassospecialist bij jou in de buurt start nu je gratis offerteaanvraag je ontvangt daarna zo snel mogelijk meerdere aanbiedingen in je mailbox De diversiteit van bureaus vergelijken Vergelijk meerdere incassobureaus uit brussel en bespaar zo op de kosten. Op deze pagina lees je welke diensten incassobureaus aanbieden en wanneer je een incasso kan starten. Voordelen van gratis offertes vergelijken je krijgt een duidelijk beeld van de gemiddelde prijzen. Daarna kies je zelf het incassobureau in brussel dat best bij je past. Zo bespaar je tot wel op de totaalprijs no cure no pay de offerteaanvragen zijn gratis en je zit nergens aan va.

De discipline van Bureaus vergelijken

toggle navigation home salons eetkamers slaapwereld bureaus nieuws historisch contact mijn account taal valuta eur xed inloggen xed registreren xee verlanglijst xeb vergelijken zoeken recherche de produits toutes catgories keyboardarrowdown toutes catgories home woonkamers meubles de salon canaps fauteuil de relaxation fauteuil de complment convertible table de salon amp bout de canap meuble tv eetkamer ensemble salle manger meubles de salles manger bibliothque table chaises tabourets table de salon amp bout de canap meuble tv kleinmeubelen consoles meubles dentre etagres dcorations diverses slaapgedeelte chambre complte lits et boxspring literie auping beka magnitude lattoflex tempur geltex bultex lits rabatable armoire et dressing chevet et commode junior bureaus ameublement bureau chaises de bureaux salontafels page daccueil search home bureaus bureaus ameublement bureau chaises de b.