Menu Sluiten

Akoestische Scheidingswanden

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Industriele Gaaswanden – Scheidingswanden – Systeemwanden – Ruimteverdelers – Verplaatsbare Scheidingen – 

Wenst u meer info over akoestische scheidingswanden kijk dan vlug op https://www.mva.be | Akoestische Scheidingswanden

Transport | Magazijninrichting | Kantooroplossing | Bandenrekken | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Akoestische scheidingswanden

producten catalogi blog referenties news onze verdelers onze plaatsers pers professioneel faq contact algemene toestand privacy zoek blog u bevindt zich hier home blog blog artikelen de meest recente blog posts acoustix panterre hernieuwt haar partnerschap met vibe in akoestische isolatie van een volledig gerenoveerd herenhuis uit akoestische isolatie van een dansschool hidden power in vilvoorde inrichting van homestudio met dubbele ruimte opnamecabine en mixpaneel isolatie van een oud rusthuis dat in luxeappartementen wordt getransformeerd terug naar school met akoestische isolatie in hun kamer kunnen kinderen studeren ongestoord geluidsisolatie van een artsenpraktijk in maastricht het passiefhuis en het speerpunt van akoestische isolatie tips voor een rustig leven in brussel technischcommercieel adviseur m v verandering van de eerste verdieping van een industrieel pand in een akoestische scheidingswanden vlug rendement o.

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons ipcom groep jobs partners contact nl nl fr search cta menu klantenzone hoofdnavigatie producten isolatieoplossingen troeven sectoren realisaties crosslink building supplies downloads menu sonepanel glaswolplaat met uitstekende akoestische en verbeterde thermische prestaties sonepanel verbeterde prestaties de isover sonepanel isolatieplaat is eenvaste waarde in de isolatie van lichte scheidingswanden informatie over akoestische scheidingswanden De gekende eigenschappen zoals brandveiligheid uitstekende akoestische eigenschappen en het lichte gewicht worden aangevuld met een gemakkelijkere versnijdbaarheid en verbeterde thermische eigenschappen dankzij een verlaagde lambdawaarde van w mk. De vernieuwde sonepanel isolatieplaat zal herkenbaar zijn door de afwezigheid van het glasvlies. De omschakeling naar de nieuwe sonepanel isolatieplaat .

Inlichtingen over Akoestische scheidingswanden

home vloeren aqua floor dsire flooring g.wa quickstep plafond wand hdm g.wa plastivan deuren schuifwanden dsh garobe garobe klassiek hout plaatmaterialen tuin terras geiumlmpregneerd hout houtcomposiet tropisch hardhout diversen dakramen gevel en gootbekleding golfplaten verandaplaten ijzerwaren isolatie lijmen siliconen houtbescherming lijsten plinten regenafvoer sanitair riolering zoldertrappen over ons isolatie rollisol plus thermische en akoestische isolatie van hellende daken productomschrijving isover rollisol plus is een glaswoldeken langs eacuteeacuten zijde bekleed met een kraftaluminium dampscherm voorzien van versterkte spijkerflenzen. Isover rollisol plus onderscheidt zich van traditioneel te nieten rollen door samendrukbare zones aan beide zi.