Menu Sluiten

Maatwerk Kantoortafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over maatwerk kantoortafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Maatwerk Kantoortafels

Kantooroplossing | Duurzaamheid | Meubilair | Kantoren | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk kantoortafels

black friday korting op alles in de webshop menu eur winkelmandje home promoties meubelcollecties collecties slaapkamers jeugdkamers zitmeubels woonkamer kasten bureau accessoires tafels stoelen maatwerk collecties maatkasten dressings modulaire jeugkamers tv meubels woonwanden bureauopstellingen over maatwerk realisaties offerte aanvragen webshop webshop cadeaubon blog over ons contacteer ons team contacteer ons home jeugdkamers jeugdkamers snel bekijken boxspring fjrd euro . Snel bekijken jeugdkamer nardi met bovenbouwkasten snel bekijken jeugdkamer nardi maatwerk kantoortafels zijn zeer populair met maatkasten snel bekijken jeugdkamer nardi met kasten op maat snel bekijken stapelbed nardi snel bekijken jeudgkamer nardi met hoogslaper snel bekijken jeugdkamer nardi met hoogslaper snel bekijken jeugdkamer nardi met stapelbed snel bekijken jeugdkamer nardi met hoogslaper snel bekijken hoogslaper met bureautafel nardi snel bekijken jeugdkamer nardi.

ons aanbod stoelen outlet kasten sofa s drz design relaxzetels hoge stoelen salontafels tapijten tafels professionals accessoires home ons aanbod bedrijfsfilm realisaties over sitta mesa contact ons aanbod stoelen hoge stoelen tafels design relaxzetels sofa s kasten salontafels tapijten accessoires professionals outlet extra open op vrijdag november realisaties home realisaties totaalprojecten tafels stoelen bekijk foto s familie a onderhoudsvrije tafel keramiek met design stoel in comfort kunststof design hangkast wit familie h familie l bekijk foto s project u voor dit project werd een ontmoetingsruimte en eetruimte ingericht. Alle showcases bekijk foto s familie g ovale tafel in krasvrije keramiek met lederen stoelen bijpassende hangkast tv hangende barkast en salontafelset. x design relaxzetel malaga Enige opheldering over maatwerk kantoortafels Bekijk foto s project x verlengbare tafel met krasvrij bovenblad met st.

Kennisgeving over Maatwerk kantoortafels

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings bureaukasten burelen wij richten burelen in met bureaukasten voor zowel professionele als particuliere doeleinden. Onze kasten worden voorzien van verstevigde leggers om de draagkracht van dossiers te garanderen. Met uittrekbare tabletten zorgen we voor extra werkruimte. De achterste kastdelen zijn dan weer vlot bereikbaar door gebruik te maken van laden en mappenladen bureautafel op maat ingewerkte of bijhorende bureautafels worden tevens op maat gemaakt ook hier kan u kiezen voor een ergonomische werkplek door gebruik te maken van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau. Onze realisaties niets is standaard in elk.