Menu Sluiten

Inktkussens

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Sercu verzorgt kwalitatieve en kostenbewuste
totaaloplossingen voor uw kantoor.

Sercu is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met kantoor & IT te maken heeft. Ons gespecialiseerd team helpt u graag verder bij aanschaf van een laptop, computer, printer, telefoniesysteem of boekhoudsoftware. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk uw huidige situatie te kennen. Onze IT-specialisten geven u graag advies.

Waarom kiezen voor Sercu

Wij zorgen voor kwalitatieve en kostenbewuste totaaloplossingen voor uw kantoor. Onze uitgebreide service- en supportdiensten zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering optimaal werkt. Wij denken mee hoe we uw bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen.

Onze producten

Kantoor

Bezoek zeker ook onze Webshop

Meer info

tags: Totaaloplossingen Kantoor – Stempels – Dicteersystemen – Kantoortoebehoren – Bureauartikelen – 

Wenst u meer info over Inktkussens kijk dan vlug op https://www.sercu.be | Inktkussens

Kantoormeubilair | Hardware | Printing | Telecom | Relatiegeschenken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inktkussens

trendy stempelpen in kunststof met een aantrekkelijk prijs Inktkussens binnen uw budget Schuif het gedeelte met de clip naar beneden en het stempelplaatje schuift automatisch open. Met de universele parkervulling. Schrijft blauw stempeld zwart. s werelds kleinste datumstempel een stevig en modern alternatief in vergelijking met de traditionele manuele datumstempels. Alle stempels kunnen vervangen worden met nieuwe stempelkussens. Zeer kleurintensief door het gebruik van pigmenten en glycerine. Het herbeinkten van inktkussens en kantoorstempeldozen. Verkrijgbare kleuren zwart rood blauw groen violet. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan stempels. U heeft de mogelijkheid om uw stempel te laten personalis.

home stempels automatische nummerstempels reiner balpen met stempel bandstempels verdraaibaar blinddrukstempels droogstempels brandstempels datumstempels trodat doehetzelf stempel trodat typomatic elektronische stempels reiner inkten noris kledingstempel textielstempel kleistempels keramiekstempels koekjesstempels lakstempels en toebehoren motivatiestempels multicolor meerkleurige stempels nummerstempels trodat rolstempels slagstempels hardstaal stempels in koper stempels met tekst trodat stempels met vaste teksten stempels voor deurwaarders stempels voor dienstencheques stempels voor mondmaskers trodat dryteq trodat inktkussens en accessoires trodat vintage drukwerk handelsdrukwerk priv drukwerk gravure aluminium ce typeplaatjes gravure in glas gravure in hout gravure in kurk gravure in leder gravure in metaal gravure in plexi naamplaten en huisnummers eretekens burgerlijke eretekens eretekens van de arbeid eretekens van de kroonorde eretekens van de leopoldso.

Interesse in Inktkussens

rechthoekig printy rondovaal printy rechthoekig metal line rond metal line pocket rechthoekig rechthoekig impressor handstempel hout of cristal voorbeelden van stempels tarief stempels stempel home gt stempel gt tarief stempels u vindt hier het tarief voor volgende produkten . Tarief voor het maken van stempels met houten handvat . Tarief voor het aanmaken van trodat printy . Tarief van het apparaat trodat printy zonder tekst . Tarief van datumstempels trodat en vienna met en zonder tekst . Tarief van nummerstempels trodat . Tarief van de inktkussens trodat printy . Tarief van speciale inkten voor stempels . Tarief van datumstempels reiner . Tarief van nummerstempels reiner . Tarief van nummerstempels enm . Tarief van inktkussens voor datum en nummerstempels reiner . Tarief van inktkussens voor numerste.