Menu Sluiten

Verdelers Computertafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over verdelers computertafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Verdelers Computertafels

Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Kantoren | Duurzaamheid | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers computertafels

home keukens meubelen onze werkwijze merken faq contact vareno nieuws vareno nieuws uw aanbevolen keuken en meubelmaker laatavondopening ndash ndash november van u tot u inclusief onze eigen lokaalmarkt waarbij verschillende handelaars u met hun product laten kennismaken een unieke gelegenheid voor wie interesse heeft in minutieus maatwerk van keukens en interieurmeubelen maar tegelijkertijd ook andere westvlaamse specialisten in hun vak wil leren kennen. In plaats van klassieke opendeurdagen wordt het een gezellig driedaags evenement met een sterke belevingsfactor verdelers computertafels gratis levering Zullen vertegenwoordigd zijn ateljee ambachtelijk ijsatelier uit vleteren bako koffie ambachtelijke koffiebranderij uit oostvleteren biscuiterie grillet lekkerkoeken uit oostnieuwkerke de struise brouwers struise bieren uit woesten de veurn ambachtse t potje pateacute uit alveringem fijn slijperij degraeve k.

contacteer ons jouw design tafel op maat waarom diadesi tafels cross atelier salsa delta squat atlas sallyx stiletto oblique no nonsense zeno kleinmeubelen u oblique insert fine usquat kantoormeubelen uoblique buro conferentietafels salsa office contacteer ons contactformulier outlet kleinmeubelen duurzame design kleinmeubelen een handige tafel om je computer op te zetten een mooie tafel voor in je salon of andere kleinmeubelen om je woning mee te verrijken ontdek dan de kwaliteitsvolle kleinmeubelen van diadesi en laat je verrassen door hun tijdloze design. De veelzijdige uoblique design tafel ben je op zoek naar een multifunctionele tafel dan stellen we graag het model uoblique aan je voor eacuteeacuten van de design kleinmeubelen in massief hout van diadesi Selectie over verdelers computertafels De naam verraadt meteen al de vorm van deze tafel een uvorm waarbij de tradition.

Mededeling over Verdelers computertafels

.