Menu Sluiten

Maatwerk Bijzettafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over maatwerk bijzettafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Maatwerk Bijzettafels

Kantooroplossing | Kantoren | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk bijzettafels

home blog hout info tuin info product informatie webwinkel tuinmeubelen en tuinsets tuinschuttingen voor de kleinsten decoraties en kleine meubelen contact algemene voorwaarden amp gdpr webwinkel decoraties en kleine meubelen decoraties en kleine meubelen mdf bijzettafel gelakt handgemaakt op maat gemaakte bijzettafel afgelakt in kleur naar keuze. Op maat van uw zitbank. Ideaal om uw glas of kommetje dicht bij u te zetten wanneer u geniet van een spannende thriller een ontroerende roman of tandenknarsend de resultaten van die ene live show bekijkt. totaalprijs excl maatwerk bijzettafels gespecialiseerde bedrijven Verzendkosten gratis verzending naar de volgende landen meer tonen laat minder zien kg beschikbaar levertijd dagen toevoegen a.

overslaan en naar de inhoud gaan menu nl fr meubelen tafels amp stoelen salons woonkamermeubelen slaapkamers amp slaapcomfort bureaumeubelen salontafels en bijzettafels woonaccessoires outdoor maatwerk realisaties nieuws amp promoties merken outlet contact meubelen laten leveren serviceenqute klanten vertellen woonwensenlijst meubelen laten leveren serviceenqute klanten vertellen woonwensenlijst nl fr meubelen tafels amp stoelen salons woonkamermeubelen slaapkamers amp slaapcomfort bureaumeubelen salontafels en bijzettafels woonaccessoires outdoor maatwerk realisaties nieuws amp promoties merken outlet contact home meubelen outdoor outdoor toon meer … Dit meubel bewaren gescova bari dit meubel bewaren gescova bistrol dit meubel bewaren fatboy headdemock dit meubel bewaren joli margritte dit meubel bewaren gescova moreno dit meubel bewaren fatboy stripesol dit meubel bewaren gescova tremezzo dit meubel bewaren joli wire dit meubel bewaren gescova zaragozza categorie alles outdoor merk alles fatboy gescova joli geschikt voor kleine ruimtes maatwerk mogelijk vin.

Het domein van Maatwerk bijzettafels

home filosofie en historiek binnen buiten contacteer ons jeanmarie waelkens tafelbouwer en ambachtelijk atelier voor tafels op maat realisaties voor binnen bij het ontwerpen van zijn meubels staat voor jeanmarie waelkens de klant centraal. U kiest zelf de afmetingen de materialen en de afwerking van uw tafel De verkoopwaarde van maatwerk bijzettafels de meest gebruikte houtsoorten voor de ontwerpen zijn franse eik wengeacute en grenen maar ook hier is de keuze aan u. Bovendien bepaalt u zelf de verouderingsgraad en de patine van de houtsoort naar keuze. vorige volgende jeanmarie waelkens ambachtelijk atelier voor tafels op maat wij maken uw tafel of grote tafels ambachtelijk op maat uit hout steen en metaal. Artisanaal werken en maatwerk leveren is de leuze van tafelstables.com uit deinze oostvlaanderen belgieuml tafel tafels eettafel eettafels salontafel salontafels kloostertafel kloostertafels abdijtafel abdijtafels orangerietafel orangerietafels conferentietafel conferentietafels vergadertaf.