Menu Sluiten

Assortiment Bureaus

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over assortiment bureaus kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Assortiment Bureaus

Meubilair | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Assortiment bureaus

menu search producten producten overzicht sproeikoppen hydraulisch verstuiven luchtverstuiving automatisch drogen en uitblazen sproeidrogen hoge druk sproeipistolen tank reiniging sproeiregeling opties geautomatiseerde sproeisystemen ontsmettingssystemen sproeilansen en headers accessoires merken industrien overzicht industrien automotive bouwmaterialen chemische verwerking energie eten amp drinken pulp papier amp weefsel farmaceutische productie staal amp metalen andere industrien toepassingen toepassingen overzicht schoonmaken amp wassen kisten schoonmaken koelen van vaste stoffen gas koeling amp conditionering coating drogen amp afblazen stofbeheersing brandbeveiliging bevochtiging smering tank reiniging sproeidrogen noxregeling zwavelverbranding diensten diensten overzicht een demo aanvragen gratis evaluatie van de installaties duurzaamheidsbeoordeling need help with a design geavanceerd testen en modelleren diensten voor oems en ingenieursbureaus technische ondersteuning bronnen blog bronnen overzicht catalogi technische bibliotheek sprayware rekenmachines amp.

onthaal diensten kantoormeubilair persoonlijke d plan vloerbekledingen electriciteit en verlichting akoestiek valorisatie verhuizing montage waarborgen producten new ways of working kantoorinrchting bureaus receptiebalie kasten ladeblok lockers zetels stoelen meeting rooms tafels scheidingswanden accessoires en decoratie merken over ons meer over ons onze aanpak jaar ervaring assortiment bureaus rendeert op korte termijn redenen om ons bedrijf te kiezen referenties testimonials faq contact fr nl faq faq wanneer moet u burama bellen plant u een nieuwe layout van uw bedrijfskantoren een zakelijke beweging in zicht een herinrichting van werkruimtes of de vervanging van kantoormeubilair burama is de projectmanager voor meubels die u nodig hebt. Neem zo vaak mogelijk contact met ons op een paar maanden van tevoren maar aarzel niet om ons de timinguitdagingen te geven we zullen ze met enthousiasme ophalen laat werkdagen toe tussen onze vergadering en de levering van de gepersonaliseerde dstudie. Is het mogelijk om kantoorstoelen of een stock bureau te kopen voor zowel .

Meer info over Assortiment bureaus

beoordeling . Gebaseerd op individuele klantbeoordelingen op sterrenspecialist infooudeikentafels.nl home assortiment oud eiken tafel oud eiken salontafel oud eiken kast oud eiken dressoir oud eiken bureau oud eiken keuken oud eiken sidetable zitmeubels winkels werkplaats historie media contact actueel aanbod selecteer een pagina handgemaakt oud eiken bureau stoer robuust en sfeervol zo kan een oud eiken bureau van gebroeders de ruiter het best omschreven worden. De oude eiken bureaus die wij maken zijn allesbehalve gewoon Enige toelichting over assortiment bureaus Ze hebben een ver verleden en dat is terug te zien. Een oud eiken bureau met een blad van planken of misschien wel met prachtige oud arduinen stenen erin. Zomaar wat mogelijkheden die er zijn bij gebroeders de ruiter. Een oud eiken bureau is niet alleen praktisch maar geeft ook een unieke en robuuste uitstraling aan uw woon of kantoorruimte. Een laklaag blijft achterwege bij de bureaus die wij maken. Voor ons is de tijd .