Menu Sluiten

Assortiment Bijzettafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over assortiment bijzettafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Assortiment Bijzettafels

Meubilair | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Kantoren | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Assortiment bijzettafels

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie assortiment merken realisaties over ons onze klantenservice contact menu bekijk ons assortiment tuinstoelen tuintafels loungesets parasols tuinbanken schommels volledig assortiment kruimelpad home onze merken gloster bestanden europe amp row look book pages.pdf gloster bekijk alle artikelen van gloster gloster is wereldwijd synoniem voor uitmuntend design en de beste kwaliteit in buitenmeubelen assortiment bijzettafels specialisatie De collectie bestaat uit zowel klassieke als modernetuinmeubelen om aan alle noden en smaken te voldoen. Onze gloster artikelen gloster ambient mesh ligting gloster grid lounge gloster bells ijskoeler bijzettafel gloster buitentapijt gloster loungeopstelling gloster gloster grid lounge gloster mistral lounge gloster split tafel gloster fern lounge gloster kingston bank gloster saranac lounge gloster sway armstoel gloster lima stoel gloster bay lounge gloster lima tafel gloster carver tafel paginering huidige pagina page page volgende pagina laatste.

overslaan en naar de inhoud gaan top menu home over gova contact vacatures user account menu mijn favorieten inloggen menu assortiment wonen zitten slapen kantoor dressings maatkasten inspiratie promoties blog kruimelpad home assortiment office back to top office een goed zitcomfort is van onschatbare waarde wanneer je een zittende job hebt.vermijd rugklachten en kies dus voor een ergonomische bureaustoel en bureautafel die perfect bij je passen. Hieronder een greep uit ons aanbod aan kantoormeubilair. alle gratisbarstoelendesignhedendaags modernindustrieel stoerklassieklandelijk romantischvintage retro een rustgevend en stijlvol kantoor inrichten met gova meubelen moet je regelmatig werk gedaan krijgen in je eigen huis of zijn je kinderen op zoek naar een goede plek om schoolwerk te maken dan is een speciale kantoorruimte van onschatbare waarde. Hier heb je al je belangrijke spullen bij de hand en word je door niets of niemand afgeleid. T.

Inlichtingen over Assortiment bijzettafels

skip to content zoeken naar zoeken naar home assortiment over ons maatwerk teakhouten meubelen contact open op donderdag t m zondag van tot uur hand gemaakt unieke meubelen uit azi bij de loods meubelen vindt u een groot assortiment aan schitterende teakhouten meubelen en decoratie die zijn gemporteerd uit azi. Assortiment over ons unieke eyecatchers voor binnen en buiten de handgemaakte teakhouten decoratiestukken kunnen als eyecatcher fungeren in of buiten uw woning of bedrijf. Assortiment wenst u een zakelijk factuur of een factuur voor een bouwdepot laat het ons vooraf weten. Achteraf kunnen wij niets voor u betekenen bent u geïnteresseerd in de prijs van assortiment bijzettafels Onze nieuwe locatie wiekenweg baarle hertog kom langs we zijn gevestigd in baarlehertog. Route rtl op bezoek bekijk de video kom langs in baarlehertog en bezoek onze showroom route meest recente producten bekijk alle producten decoratie en w.