Menu Sluiten

Verdelers Bureaus

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over verdelers bureaus kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Verdelers Bureaus

Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Meubilair | Kantoren | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers bureaus

collectie sofas fauteuils eetkamerstoelen eettafels salon en bijzettafels bureaus kasten bedden accessoires zakelijk ons verhaal verdelers contact nl en fr menu collectie sofas fauteuils eetkamerstoelen eettafels salon en bijzettafels bureaus kasten bedden accessoires zakelijk ons verhaal verdelers contact nl en fr blog our furniture pieces are the creative product of a pure form finished in a subtle and functional style verdelers bureaus passend voor uw firma Unparalleled craftsmanship the use of topquality materials and a meticulous finish give camerich s designer furniture its exceptional quality and refined style. No post was found with your current grid settings.xayou should verify if you have posts inside the current selected post types .

overslaan en naar de inhoud gaan nl nlbe fr frbe en enusca de mobile menu expand icon menu sluiten producten projecten blog partners contact downloads over ons vacatures beurskalender login arlu search redirect block zoeken neem contact met ons op kruimelpad home neem contact met ons op wil je meer informatie over ons bedrijf of onze producten neem contact met ons op via telefoon mail of contacteer n van onze vertegenwoordigers. Arlu ter vlucht ardooie belgi infoarlu.be contacteer ons zondag gesloten maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag gesloten project manager voor architecten public spas health care hotels studiebureaus en hoofdaannemers john danneels john.danneelsargentalu.com concept adviseur voor architecten residentieel interieurarchitecten projectontwikkelaars en bouwpromotoren sarah vanassche sarah.vanasschearlu.be commercieel adviseur voor verdelers interieurbouwers schrijnwerkers en plaatsers regio west en oostvlaanderen baptist becker bapti.

Gegevens over Verdelers bureaus

skip to content alpha group website un site utilisant wordpress home onze verbintenissen onze diensten onderhoud van de gemeenschappelijke delen van gebouwen schoonmaken van commercile lokalen winkels wassen van ruiten verwijderen van hinderlijke elementen leveren van verbruiksgoederen klusjes speciale werkzaamheden contact home onze verbintenissen onze diensten onderhoud van de gemeenschappelijke delen van gebouwen schoonmaken van commercile lokalen winkels wassen van ruiten verwijderen van hinderlijke elementen leveren van verbruiksgoederen klusjes speciale werkzaamheden contact schoonmaken van commercile De verkoopwaarde van verdelers bureaus lokalen winkels alphanetdiensten alphagroup voor het afstoffen en schoonmaken van commercile lokalen amp winkels bureaus stoelen radiatoren schakelaars kasten lampen toestellen telefoons pcs ontsmetten prullenbakken leegmaken stofzuigen van vloeren en of dweilen keukens sanitair ontsmetten ontkalken plaatsen en onderhoud van handwasbakjes zeep en papie.