Menu Sluiten

Benches In Verschillende Hoogtes

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over benches in verschillende hoogtes kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Benches In Verschillende Hoogtes

Kantooroplossing | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantoren | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Benches in verschillende hoogtes

nederlands xec nederlands franais nederlands franais contact xeff inloggen xed xecd shoppingcart shopping cart artikelen xec tanden xe xe materiaal xe xe machine amp micromotor gipstrimmer elektrolytisch apparaat hydraulische pers welding polymerisatie apparaat bunzen thermoforming apparaat lichtverhardingstoestel verschillende gelatine apparaat gietapparaat turbinen en micromotoren compressor vibrator was apparaat gipsafscheider tandkransfrees hoven polijst aparaat straalunit ultrasonic apparaat menging apparaat afzuiging stomers uitbedbeitel injectie meubels xe xe vaste prothese composiet verschillend kwast inbed massa xe xe ex metaal keramiek liquid ex addon ex body ex cervical ex kits ex enamel ex extenal stain ex internal stain ex luster ex margin ex modifier ex new color body opacious body opacious pasta ex translucent ex tissu ex metaal xe xe zirkon keramiek dentin czr addon czr modifier czr cer.

atlas copco belgi homepage uw browser wordt niet ondersteund u gebruikt een browser die we niet langer ondersteunen benches in verschillende hoogtes voor meer omzet Kies een van de volgende ondersteunde browsers om onze website te blijven bezoeken. Google chrome mozilla firefox safari microsoft edge producten en oplossingen contact atlas copco worldwide nl fr nl search atlas copco belgi specialty rental neem contact met ons onieuws carrires tijdelijke persluchtoplossingen olievrije compressoren elektrisch aangedreven olievrije compressoren dieselaangedreven oliegenjecteerde compressoren elektrisch aangedreven oliegenjecteerde compressoren dieselaangedreven hogedrukboosters stikstofgeneratie op locatie energieoplossingen offshoreoplossingen verhuuraccessoires huuruitrusting energiecentrales mijnbouwindustrie offshoreindustrie olie en gasindustrie productie industrien die door ons worden bediend uw processen ondersteunen.

Het domein van Benches in verschillende hoogtes

om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord zoekterm meest gezocht kattenbakvulling krabpaal explor ultimate fit aqua della meat smurf silica dampd home puur garden bites country noir cd pet trailer poepzak farmz eukanuba ppad kippenhok beschermdeken harnas aanmelden meld je aan voor persoonlijke prijzen aanmelden nog geen account registreer hier nl nl en fr de alle categorien eten amp drinken eten amp drinken wonen amp relaxen wonen amp relaxen spelen amp trainen spelen amp trainen onderweg onderweg beauty amp verzorging beauty amp verzorging hygine amp sanitair hygine amp bekijk ons aanbod van benches in verschillende hoogtes sanitair alle producten voeding hoofdvoeding aanvullende voeding snacks kauwsnacks natuurlijke snacks semimoist k.