Menu Sluiten

Verdelers Zit Sta Bureau

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over verdelers zit sta bureau kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Verdelers Zit Sta Bureau


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers zit sta bureau

NO AI

overslaan en naar de inhoud gaan splash menu office supplies office design parachvement de bureau outlet mobilier piscines fr nl top menu besoin daide pas envie de chercher primary menu hardware sluitenhardware sleutels en geheugenkaarten sluitensleutels en geheugenkaarten usb stick geheugenkaart tous les produits cd s en dvd s sluitencd s en dvd s cd dvd tous les produits cd en dvdaccessoires sluitencd en dvdaccessoires cd hoes markeerstift tous les produits muis sluitenmuis draadloze met draad tous les produits toetsenborden sluitentoetsenborden draadloze met draad tous les produits schermfilters sluitenschermfilters voor laptop voor monitor tous les produits laptopstandaards sluitenlaptopstandaards hoogte verstelbaar niet in hoogte verstelbaar tous les produits tablet ondersteunt sluitentablet ondersteunt zetten muur te voet tous les produits zitsta steunen sluitenzitsta steunen werkplek scherm houder tapijt tous les produits scherm ondersteunt sluitenscherm ondersteunt niet in hoogt.

stel je vraag x stel je vraagnl naam tel email uw bericht uw partner in ergonomie en dynamisch werken … Infolivwell.be aanmelden geen producten in je winkelmand. Nederlands franais english toggle navigation spinalis producten beurzen folders maatwerk showroom over ons verdelers contact producten vind de juiste stoel verdelers zit sta bureau zijn in trek Doe de rugtest. jaar garantie op het gebrevetteerde spinalissysteem. Categorien prijzen incl bent u geïnteresseerd in verdelers zit sta bureau btw bureaufietsen corechair ergonomische muizen klassieke ergonomische stoelen laptopstandaarden o lalastoeltje tulip professionele luctra verlichting professionele werkplekverlichting schermarmen spinalis actieve ergonomische stoelen thuiswerkplek zit sta all in one voetsteunen zit sta matten zit stahulp zit statafels zitballen zitkussens filter producten op aanbevolen nieuwste producten best verkocht prijs laag naar hoog prijs hoog naar laag wis filters livwell bv be .. Meerstraat a londerzeel … I.

Kundigheid over Verdelers zit sta bureau

login prijslijsten online catalogus sierbeslag wie is wie historiek vacatures home nieuws catalogus . Scharnieren en klepsystemen . Ladesystemen . Sloten . Verbindingsbeslag en profielen . Schuifdeurbeslag . Bouwbeslag . Verlichting . Bankdragers . Kantoorinrichting . Keuken en badkamerinrichting . Multimedia en specials . Poten en wielen . Garderobesystemen . Sierbeslag webshop technische tekeningen . Scharnieren en klepsystemen . Ladesystemen . Sloten . Verbindingsbeslag en profielen . Schuifdeurbeslag . Bouwbeslag . Verlichting . Bankdragers . Kantoorinrichting . Keuken en badkamerinrichting . Multimedia en specials . Poten en wielen . Garderobesystemen bestelformulieren prijslijsten vacatures contact home nieuwigheden nieuwigheden xinnix deursystemen dankzij de aluminium xinnix deursystemen kunt u op een eenvoudige manier een deur onzic.