Menu Sluiten

Overzicht Bureaus

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over overzicht bureaus kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Overzicht Bureaus

Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht bureaus

menu search producten producten overzicht sproeikoppen hydraulisch verstuiven luchtverstuiving automatisch drogen en uitblazen sproeidrogen hoge druk sproeipistolen tank reiniging sproeiregeling opties geautomatiseerde sproeisystemen ontsmettingssystemen sproeilansen en headers accessoires merken industrien overzicht industrien automotive bouwmaterialen chemische verwerking energie eten amp drinken pulp papier amp weefsel farmaceutische productie staal amp metalen andere industrien toepassingen toepassingen overzicht schoonmaken amp wassen kisten schoonmaken koelen van vaste stoffen gas koeling amp conditionering coating drogen amp afblazen stofbeheersing brandbeveiliging bevochtiging smering tank reiniging sproeidrogen noxregeling zwavelverbranding diensten diensten overzicht een demo aanvragen gratis evaluatie van de installaties duurzaamheidsbeoordeling need help with a design overzicht bureaus met gegarandeerde rendementsstijging geavanceerd testen en modelleren diensten voor oems en ingenieursbureaus technische ondersteuning bronnen blog bronnen overzicht catal.

overslaan en naar de inhoud gaan wbnetadd connect direct contact contacteer ons nu de verzekeringsarchitecten verzekeringen onze projecten uw add team nieuws schade melden over add vacatures internationaal contact zoeken wat zoekt u en fr menu u bent hier home raquo verzekeringen terug naar onze diensten verzekering gewaarborgd inkomen human capital als u niet meer kunt werken na een ongeval of door ziekte heeft u dubbele pech. Niet alleen lopen de kosten voor artsen en ziekenhuizen algauw hoog op uw inkomen daalt ook zienderogen. Hetzelfde geldt voor uw medewerkers die plots arbeidsongeschikt raken. Gelukkig bestaat er zoiets als een verzekering gewaarborgd inkomen. Die kunt u sluiten voor uzelf als bedrijfsleider maar ook voor uw medewerkers. Owl tabs algemene toelichting arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers als werkgever betaalt u het loon van uw medewerkers tijdens de eerste dertig dagen van hun arbeidsongeschiktheid gewoon door. Daarna vallen ze terug op een .

Data over Overzicht bureaus

bimconsult techniekenstudies projecten klanten team vacatures contact bimcordinatie bimmodeling bimmanagement revit implementatie bimconsulttechniekenstudiesprojectenklantenteamvacaturescontact ready to bim were ready to talk bimcordinatiebimmodelingbimmanagementrevit implementatie overzicht wil op innovatieve en vlotte wijze kwalitatieve bouwtechnische studies opleveren De toekomst over overzicht bureaus Als bimexpert adviseren we architecten studiebureaus en uitvoerders. Voel je thuis in onze multidisciplinaire omgeving kom mee ideen uitwisselen over innovatie en bim en neem een leidende rol in je eigen positie. We hebben vacatures voor ingenieurs stabiliteit technieken en bimmodelleurs. Laat vandaag nog iets van je horen ingenieur technieken mep engineer m v spontane sollicitatie vraag een demo aan vraag een demo aan naam first name last name bedrijf email telefoonnummer ik ben op zoek naar een bimpartner e.