Menu Sluiten

Vergadertafels Grote Vergaderingen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over vergadertafels grote vergaderingen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Vergadertafels Grote Vergaderingen

Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergadertafels grote vergaderingen

de en nl fr login email customer number password stay logged in forgot password not yet a member become a nights member hotel ons verhaal nieuwe lobby amp sky lounge manieren voor ons contact route ligging visies fotogalerij dtour downloads van de uitstekend geverifieerde recensies kamers amp suites restaurant amp bar sauna amp fitness vergaderingen amp evenementen conferentieprijzen vergaderarrangementen boek een conferentie informatie in n oogopslag vergaderzalen snelle feiten vergaderzalen totale oppervlakte . M grootste kamer max vergadertafels grote vergaderingen met gegarandeerde rendementsstijging personen parlementair lindner hotel amp city lounge antwerpen vrije tijd aanbiedingen boek nu het nieuwe lindner wtc hotel amp city lounge antwerp ontdek nu de nieuwe sky lounge vergaderingen panorama koffie amp meer lindner hotels amp resorts antwerpen wtc hotel amp city lounge antwerp nieuw in het lindner sk.

aanmelden uw werkomgeving projects kantoor thuiswerk kantoren directie burelen sitstand burelen werk en ergonomic stoelen bezoekersen vergader stoelen receptie desk opslagruimte vergaderruimte accessoires verlichting outdoor akoestische oplossingen catalogus lounge lounge restaurant en bezoekers alkoven sofas poufs restauranttafels hoge tels krukken outdoor catalogus contacteer ons ceka belgium onze showroom aanmelden enews news wellness enfun onze partners logistic viaxteam glidetec ceka gmbh online shop afspraak nederlands be nederlands be franais be vergadertafels elke activiteit heeft zijn eigen ontmoetingsruimte om u te inspireren presenteren wij u een selectie van modulaire en aanpasbare sets voor uw vergaderzalen directiekamers en conferentiezalen de voordelen van vergadertafels grote vergaderingen De connectiviteit van sommige oplossingen zal beantwoor.

Interesse in Vergadertafels grote vergaderingen

sla over naar de inhoud theoma blog menu kantoor advocaten specialisaties erelonen voorwaarden cordinaten blog tag algemene vergadering. de algemene vergadering in de tweede corona golf of vergaderen in uw kot en dit nog tot juni of voor altijd update koninklijk besluit tot verlenging van de maatregelen met betrekking tot de algemene vergadering van medeeigenaars van de wet van december houdende diverse tijdelijke en structurele bepalingen inzake justitie in het kader van de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus covid nu corona ons met een tweede golf overspoelt heeft de wetgever hellip lees verder de algemene vergadering in de tweede corona golf of vergaderen in uw kot en dit nog tot juni of voor altijd au.