Menu Sluiten

Leveranciers Werktafels

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureaus Kantoor – Vergelijken Bureaus Kantoor – Kopen Bureaus Kantoor – Bureaus Kantoor Brabant – Specialist Bureaus Kantoor – 

Wenst u meer info over leveranciers werktafels kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Leveranciers Werktafels

Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Kantoren | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers werktafels

home over linak linak geschiedenis de geschiedenis van linak in nam de net afgestudeerde bent jensen de zaak christian jensen amp zonen over een familiebedrijf dat was opgericht door zijn grootvader. De belangrijkste focus van het bedrijf lag op de landbouwproductie maar jensen zag geen toekomst in deze bedrijfstak. Hij en zijn vrouw lene jensen gaven zichzelf echter vijf jaar om met een nieuw en beter idee te komen. Het idee openbaarde zich op een dag aan bent jensen terwijl hij een gesprek voerde met een vriend uit zijn studententijd. Zijn vriend had een handicap en bij het tweetal ontstond het idee voor een manier waarop zijn rolstoel kon worden aangepast en zo was de elektrische lineaire act.

times home laswerken inoxwerken herstellingswerken herstellingswerken woningen herstellingswerken bedrijven herstellingswerken wagens herstellingen op locatie contact herstellingswerken voor bedrijven gratis offerte herstellingswerken bedrijven kleine of grote laswerken die hersteld moeten worden laswerken dewitte benadert elk project met evenveel kennis en kunde. Elke herstelling vergt een andere aanpak maar dankzij onze jarenlange ervaring nemen wij moeiteloos elk project voor onze rekening leveranciers werktafels voor uw firma op maat Bij ons staat maatwerk steeds centraal zodat het eindproduct perfect aansluit bij uw wensen. Onze vakkundige monteurs en medewerkers voeren industrieel onderhoud uit in heel vlaanderen. Op die manier garanderen we een lange levensduur van uw producten. Van metaalconstructies tot ind.

Gegevens over Leveranciers werktafels

ga naar de inhoud home aluminium schrijnwerk ramen schuiframen deuren gordijngevels en lichtstraten gevelbekleding productie inspiratie woningbouw projectbouw in the spotlight van trappen contact menu home aluminium schrijnwerk ramen schuiframen deuren gordijngevels en lichtstraten gevelbekleding productie inspiratie woningbouw projectbouw in the spotlight van trappen contact van trappen familiebedrijf sinds van trappen is een echt familiebedrijf dat werd opgericht in door hubert van trappen. Vandaag staat zijn zoon ing. Luc van trappen aan het hoofd. En dat familiale karakter vertaalt zich ook in onze service je kan altijd rekenen op een persoonlijke aanpak specifiek afgestemd op jouw project Onze suggestie over leveranciers werktafels Wist je dat we n van de allereerste premium schco partners zijn van bij het begin dus kozen we resoluut voor topkwaliteit. Om die te garanderen voorzien we bovendien in onze eigen productielijn. We zetten de nieuwste schco machines in en onze eigen plaatsingsteams. Ook voor beglazing en binnenafwerking oprichting eenmanszaak hubert van trappen op september richt hubert van .